Hjem » Lånetyper » SMS lån

SMS lån

Du kan finde det bedste SMS lån ved at sammenligne låneudbydernes omkostninger og andre betingelser. I din sammenligning bør du fokusere på følgende ting.

Effektiv rente. Omkostningerne ved et lån betales i form af renter. Ud over renterne kan der dog komme andre gebyrer til, hvilket øger de samlede omkostninger yderligere. Derfor skal du gøre det til en vane at sammenligne de årlige omkostninger i procent, også kaldet ÅOP. Dette er renten inklusive alle andre omkostninger og giver dig en bedre idé om, hvilken udbyder der er den billigste for dig.

Tilbagebetalingsperiode. Jo længere tid du betaler dit lån tilbage, jo højere bliver de samlede omkostninger. Prøv at afvikle lånet så hurtigt som muligt for at undgå unødigt høje låneomkostninger.

Ansøg om et sms-lån – sådan gør du

Det er hurtigt og nemt at ansøge om et sms lån. Følg vores guide for at finde det bedste SMS lån til dig og dine behov.

1. Sammenlign SMS lån

Start med at sammenligne långivernes rentesatser, andre gebyrer og betingelser for at finde det lån, der passer bedst til dig og dine behov. Ved at sammenligne udvalget forbedrer du dine chancer for at finde et sms lån med en lav rente.

2. Ansøgning og vent på svar

Når du har valgt din udbyder, skal du klikke dig videre til långiverens websted og indsende din ansøgning. Det er normalt meget enkelt og tager ikke mere end et par minutter. Vent derefter på et svar.

3. Pengene er betalt

Når du modtager din låneaftale, skal du acceptere dit tilbud, før pengene udbetales. SMS lån er kendetegnet ved hurtige udbetalinger, hvilket betyder, at du i mange tilfælde vil have pengene på din konto samme dag som du underskriver din låneaftale, i nogle tilfælde med det samme.

Find SMS lån med lave renter

Der findes et bredt udvalg af SMS lån, og det er derfor en udfordring at finde det billigste lån. Men ved at sammenligne långivernes vilkår og omkostninger med hinanden her på onlinehurtigelaan.dk kan du finde det SMS lån med den laveste rente.

Renter på SMS lån er normalt ret høje, hvilket gør det endnu vigtigere, at du gør, hvad du kan for at finde det billigste sms lån. Husk også på, at andre gebyrer kan øge de samlede omkostninger yderligere.

Kendetegn for SMS lån

 • Lave lånebeløb
 • Høje omkostninger
 • Kort tilbagebetalingsperiode
 • Høje gebyrer

Hvad er SMS lån?

Et sms lån er et lille lån med en kort tilbagebetalingsperiode. Udtrykket stammer stadig fra de tidlige 2000’ere, hvor folk søgte om lån via sms. I dag ansøger du om lån via låneudbyderens hjemmeside. SMS lån, kviklån og mikrolån er praktisk talt det samme lån, men med forskellige navne.

Lånebeløb varierer fra långiver til långiver, men uanset om du ønsker et SMS lån på 2.000 kr eller et SMS lån på 5.000 kr, er der nogen, der kan hjælpe dig. Normalt kan du låne fra 1.000 – 20.000 DKK, men det mest almindelige lånebeløb er sjældent mere end et par tusinde kroner. Rentesatsen er ofte høj, men det kan variere fra udbyder til udbyder.

Husk, at renten er angivet på årsbasis, mens SMS lån ofte tilbagebetales inden for få måneder, så renten kan være lidt misvisende.

Der er gode muligheder for at ansøge om SMS lån med penge direkte på din konto, da flere udbydere tilbyder direkte udbetaling til dig med en konto i en af landets større banker.

Hvorfor er renter høje på SMS lån

Da SMS lån er til små beløb med en kort tilbagebetalingsperiode, kræves der en højere rente for at gøre lånene attraktive for låneudbyderne. Dette er hovedårsagen til, at SMS lån og andre lån med høje omkostninger har højere rentesatser end f.eks. privatlån og andre typer lån med sikkerhed.

Gode muligheder for at optage SMS lån hurtigt

I dag kan du hurtigt optage SMS lån hos alle långivere på det danske marked. Når du har underskrevet din låneaftale, bliver pengene normalt udbetalt indenfor 24 timer. Udbetalingstiden kan dog variere en smule afhængigt af det tidspunkt på dagen og den ugedag, du vælger at underskrive din aftale – alle långivere tilbyder dog hurtige SMS lån.

Udbetaling sker normalt kun på hverdage og i låneudbyderens åbningstid. Hvis du underskriver din låneaftale uden for disse åbningstider, skal du vente til den næste arbejdsdag på dit SMS lån.

Weekend lån

De fleste udbydere udbetaler kun lån i løbet af normale bankdage. Men der er en række udbydere online, som også tilbyder såkaldte weekendlån. Muligheden for at få et sms lån i weekenden har sine fordele og bidrager til den enkelhed, der har gjort lånene så populære.

Du skal ikke vente særlig længe på at få lånet udbetalt, uanset hvornår du vælger at ansøge om lånet. Det giver dig mulighed for at få adgang til pengene, når du har brug for dem, uanset hvilken ugedag det er.

Her er et sms lån velegnet

Der er en række forskellige lejligheder, hvor det er hensigtsmæssigt at optage et sms-lån. Med deres høje godkendelsesprocenter og hurtige udbetalingstider er disse lån bedst egnet til, når du har brug for hurtige kontanter, f.eks. til at betale en akut udgift, hvor din opsparing ikke er tilstrækkelig.

Da mange långivere tilbyder udbetaling på alle ugens dage, kan et sms lån også være en mulighed for dem, der har brug for at låne penge i weekenden, og der ikke er andre låneformer til rådighed. For mange mennesker er det, at du hurtigt kan få et online lån, den største styrke ved denne type lån.

Uanset hvornår du har brug for at optage et lån, er det dog vigtigt, at du ved, at du skal betale gælden tilbage til tiden. På grund af høje renter og andre gebyrer kan lån blive meget dyre, hvis du ikke kan overholde den planlagte tilbagebetalingsplan.

 • Du har brug for at dække en uventet udgift
 • Du har brug for et sms lån hurtigt
 • Du har brug for pengene i weekenden

Låneudbydernes krav

For at kunne optage et sms lån skal du opfylde långiverens krav. De grundlæggende krav kan variere fra långiver til långiver – nogle er dog mere almindelige end andre.

 • Du skal være over 18 år gammel
 • Bestå den sædvanlige kreditvurdering
 • Have fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI

Alle långivere stiller krav til dig, og der findes ikke et SMS lån, der passer til alle. Men låneudbydere af mindre lån har normalt højere godkendelses rate. Det kan f.eks. være muligt at få bevilget et sms lån uden indkomst, men så skal du optage lånet sammen med en medlåntager.