Hjem » Lånebeløb » Lån 500 kr

Lån 500 kr

Lån 500 kr ved hjælp af vores oversigt over billige kviklån på det danske lånemarked. I oversigten får du hurtigt et godt overblik over forskellige långivere og lånemuligheder. Du kan sammenligne rentesatser direkte i listen, og med et enkelt klik kommer du direkte til en långivers websted, hvor du kan starte din låneansøgning.

Nedenfor viser vi de långivere, hvor du kan låne 500 kr.:

Vivus

Rentesats: 18 % (nominel) Rentesats individuel. Effektiv årlig rentesats*
Løbetid: 7 dage – 1 år.
Administrationsgebyr: 0 kr.
Mindste lånebeløb: 500 kr.
Minimumsalder: 18 år.
Lån uden sikkerhed: Ja.
Direkte udbetaling: Ja.
Lån trods RKI: Nej.

Ferratum

Rente: 9.45%. (nominel) Rentesats individuel. Effektiv årlig rentesats*
Løbetid: 30 dage – 5 år.
Administrationsgebyr: 0 kr.
Mindste lånebeløb: 500 kr.
Minimumsalder: 21 år.
Lån uden sikkerhed: Ja.
Direkte udbetaling: Ja.
Lån trods RKI: Nej.

Lån 500

Lån 500 kr. for at løse en akut situation. Hvornår er det en god idé at låne 500 kr? Når du beslutter dig for at låne 500 kr, er det et meget lille beløb. Ikke desto mindre kan der være situationer, hvor 500 kr er det eneste, du har brug for.

 • Et familiemedlem har fødselsdag, og du har ikke købt en gave. Fødselsdagsbarnet har måske fødselsdag ugen før lønningsdagen, og du har allerede brugt hele din løn. Lån kan hjælpe dig med at finde en fin gave, som du kan tage med til fødselsdagsfesten.
 • Du får måske pludselig en regning, som du ikke havde forventet, og nu har du ikke råd til at betale den. Og forfaldsdatoen er før din næste lønudbetaling. Så kan du låne 500 kr gratis i 14 dage og undgå et rykkergebyr eller gebyr for forsinket betaling. Du kan så låne og betale pengene tilbage inden for 14 dage og undgå flere omkostninger end nødvendigt.
 • Det er ferie, vejret er godt, og du vil gerne lave noget sjovt med vennerne. Men der har været en måned med mange udgifter, og din løn er måske ikke på din konto før om et par dage. Lån 500 kr med et kviklån, og betal på lønningsdagen eller måneden efter. Du kan simpelthen betale lånet tilbage, så snart du får din løn eller inden for 30 dage.
 • Måske ser du en udsalgspris på noget cool, som du har ønsket dig i lang tid. Noget, der normalt ville koste 1.000 kr, er på udsalg med 50 % i denne uge, og du vil ikke gå glip af det. At låne kan så være en god mulighed, og hvad mere er, kan du ofte tage et gratis sms lån, når du skal låne 500 kr. og du kommer endnu billigere afsted. Så betaler du bare lånet af, så snart du får løn.

Lån 500 kr hurtigt

Hvis du ønsker at låne 500 kr. hurtigt, er den hurtigste måde at optage et såkaldt kviklån. Hurtige lån kan udbetales samme dag, som du ansøger om dit lån, hvis du og långiveren er tilknyttet den samme bank.

Du bør ikke låne 500 kr:

 1. Hvis det er blevet en vane at låne penge, og du gør det hver måned. Du har måske flere udgifter, end du har indtægter. Hvis du ikke er forsigtig, kan det udvikle sig til en gælds spiral.
 2. Hvis du har brug for at låne 500 kr. til at betale gebyrer eller renter på tidligere lån. Læg et budget, før du går i en gældsfælde. Hvis du har for mange små lån, er det bedre at indfri dem ved at samle lån og mikrokreditter til et større samlelån med bedre betingelser og rentesatser.
 3. Hvis du låner til at købe ting eller til forbrug, når du ved, at du ikke vil kunne betale lånet tilbage til tiden eller ikke har til hensigt at betale lånet tilbage til tiden.

Du behøver ikke at føle dig snydt med tårnhøje renter og gebyrer, når du bare skal låne 500 kr hurtigt. Faktisk findes der i dag en række låneudbydere, som du kan låne 500 kr hurtigt fra uden renter og gebyrer. Det betyder, at du kan låne 500 kr. hurtigt og betale 500 kr. tilbage. Det kan dog blive dyrt, hvis du flytter på forfaldsdatoen. Vivus og Ferratum giver dig mulighed for at låne helt gratis i 30 dage.

Selv når du vælger en kviklånsudbyder, der ikke har gratis kviklån, skal du ofte ikke betale mere end ca. 50 kr. for at låne 500 kr. hurtigt. Det er et beløb, som de fleste mennesker kan klare.

Lån 500 kr

Lån 500 direkte – Sammenlign låneudbydere og renter

Sammenlign låneudbydere og rentesatser, og lån 500 direkte fra en långiver, som du mener passer til dine behov. Der er ikke mange långivere, der tilbyder dig at låne 500 direkte. Husk dog at sammenligne långivere og rentesatser, før du sender din låneansøgning. De låneudbydere, der lader dig låne 500 direkte, kræver ikke sikkerhed for lånet. Send f.eks. 3 låneansøgninger, så du kan sammenligne tilbuddene i ro og mag, inden du beslutter dig for, hvem du vil låne 500 direkte fra.

Her er hvad du skal sammenligne, når du vil låne 500 kr:

 • Sammenlign rentesatser. Procentsatsen for beløbet. Tag en kredit med en lav rente. Kontroller den effektive rente.
 • Sammenlign ansøgningsgebyret.
 • Sammenlign oprettelsesgebyret. Hvad opkræver låneudbyderen for at registrere dit lån?
 • Sammenlign administrationsgebyrer. Opkræver långiveren månedlige gebyrer for at administrere dit lån?

Vi sammenligner forskellige kviklån til personer, der ønsker at låne 500 kr. Når du bruger en lånesammenligningstjeneste, øges dine chancer for at finde det rigtige lån. Sammenlign flere banker og pengeinstitutter. Vi forsøger at opdatere alle rentesatser/gebyrer så ofte som muligt. Det er gratis at ansøge om et lån på 500 kr. Når du vil låne penge, er der flere ting, du skal overveje, og det vigtigste er naturligvis, at du får den billigst mulige rente.

For større beløb kan det betale sig at have en lav rente, for mindre beløb er gebyrer en større del af udgifterne. Hvis du ønsker at finde det billigste lån, når du vil låne, bør du sammenligne så mange lånudbydere som muligt.

Hvor kan jeg låne 500 kr. uden renter?

Du kan låne 500 kr. uden renter direkte fra forskellige udbydere online. Hvor længe varer et rentefrit lån? Varigheden af et rentefrit lån varierer fra långiver til långiver. Den normale løbetid for dem, der ønsker at låne 500 kr., er på 14-30 dage. Der er flere udbydere, der giver dig mulighed for at optage et sms lån uden renter, kig i listen øverst på siden.

Når du skal låne penge uden renter, gælder det normalt kun for nye kunder. Långivere, der tilbyder et hurtigt lån uden renter på op til f.eks. 5000 kr, er for nye låntagere. De får mulighed for at prøve, hvordan det er at optage et kreditlån hos dem. Deres system holder styr på, om du er en ny kunde hos dem. Hvis du er det, er din første kredit på under 5.000 kr. ofte automatisk rentefri.

Når du låner 500 kr. gratis, skal der ikke tillægges skjulte gebyrer. Hvis du har ansøgt om et helt gratis lån uden renter via onlinehurtigelaan.dk, kan du være sikker på, at det er helt rentefrit. Du skal kunne låne 500 kr. og tilbagebetale præcis 500 kr. inden for 14 eller 30 dage. Til en rente på 0%.

SMS-lån 500 kr

Lån 500 kr hurtigt og nemt med en onlinekredit. Du kan redde nattesøvnen med et hurtigt sms-lån, når du har brug for at låne 500. Et beløb på 500 kr. kan virke som et meget lille beløb. Men 500 kr. kan være meget, når man ikke har nogen penge når man er flad. Måske er dine venner lige så fattige som dig, og du skal til din bedste vens fødselsdagsfest. Du har ikke råd til at købe en gave, og du vil ikke blive flov. Bare rolig, du kan låne 500 kr hurtigt med et SMS-lån 500.

Du kan sende ansøgningen af sted og få pengene til en blomst eller gave samme dag, som du sender din låneansøgning. Når det er din bedste vens fødselsdag, vil du nødigt komme uden nogen gave. Et stykke tøj, en buket eller i det mindste en flaske vin. Heldigvis findes der långivere med lynhurtige udbetalinger.

Det er nemt at ansøge om et SMS-lån 500. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen om et SMS-lån 500 fra din mobil. Så sender du hurtigt din ansøgning om et SMS-lån 500. I mange tilfælde tilbyder SMS-långivere meget billige eller slet ingen renter på små lån. Du betaler kun et gebyr, når du skal betale dit lån tilbage. Dette sker normalt efter 30 dage.

Lån 500

Når du har brug for at låne 500 kr., burde det ikke være noget stort problem at få dem. I dag er der flere muligheder på markedet, som du kan vælge imellem. Det nemmeste ville selvfølgelig være, hvis du kendte en ven, som ville give dig et lån på 500 kr. Når du vælger at låne 500 kr fra bekendte, vil det sandsynligvis ikke medføre nogen omkostninger. Det er ikke alle, der ønsker at spørge en ven eller et familiemedlem, når de har brug for at låne 500, så et kviklån kan være en løsning.

Banken er nok ikke stedet, som mange mennesker vil vælge. Det er nemt at låne 500 online. Gebyrer kan hurtigt gøre det dyrt at låne penge. Online lån, når du vil låne 500 kr er nok den bedste løsning, da der er mulighed for gratis sms lån. Gratis betyder gratis lån. Disse lån bør helst ikke kaldes gratis lån, da du stadig skal betale det lånte beløb tilbage.

Uanset om du får tilbudt et kviklån eller et minilån, er der ingen forskel på lånebetingelserne. Lån 500 kr, hvis du ønsker at betale dit lån hurtigt tilbage. Det er vigtigt at overholde betalingsbetingelserne, ellers kan det blive dyrt at låne 500 kr. Hvis du betaler pengene tilbage efter låneaftalen, kan et lån på 500 kr. aldrig være dyrt, uanset om du skal betale en høj rente. Vi kan hjælpe dig med at finde en långiver, når du ønsker at låne 500 kr hurtigt og nemt uden renter.

Lån 500 hurtigt

Et lån eller en kassekredit på 500 kr. kan gennemføres meget hurtigt og nemt. Det er et meget lille lån, som du vælger, når du ønsker at låne 500 hurtigt. Når du har fundet den långiver, du ønsker, skal du trykke på knappen “Ansøg her”. Det er ikke alle långivere, der er interesserede i at tilbyde dig et lån. Nogle tilbyder lån på 1000 kr som minimumsbeløb. Der er ikke meget fortjeneste ved et lån på 500 kr., og det arbejde, der skal udføres, er det samme.

Når du har fundet dine långivere, skal du først vælge lånebeløb og låneperiode. Så lån 500 kr på 30 dage. Det ville være et gratis lån på 500 kr, som du får tilbudt. Det betyder, at du får tilbudt en kredit, som du skal betale tilbage inden for 30 dage. Der findes også hurtige kortfristede lån med en løbetid på 14, 30 eller 90 dage, men som regel er den rentefrie periode 14 eller 30 dage. Vi kan hjælpe dig med at finde et lån på 500 kr, nemt.

Når du har udfyldt lånebeløb og løbetid, kan du gå videre med selve ansøgningen. Det tager ikke lang tid at udfylde den, kun et par minutter, hvorefter du logger ind med dit MitID og sender din låneansøgning af sted. I løbet af et minut eller to modtager du et tilbud, som du skal underskrive med din digitale signatur. Dit lån vil blive udbetalt til din konto inden for få timer.

Lån 500 kr hurtigt med MitID

Du kan låne 500 kr hurtigt med MitID og finde et lån i dag, hvis du bruger vores oversigt over billige lån, når du skal låne 500 kr hurtigt. Hvis du vil låne 500 kr, er det absolut hurtigste at gøre det med MitID. Ansøg om at låne 500 kr i dag med MitID, og du kan få pengene ind på din konto i dag. Lån med MitID betyder, at låneprocessen kan foregå hurtigt, så et lån på 500 kr i dag er muligt.

At låne med MitID betyder, at låneudbyderen kan behandle din ansøgning, kreditvurdere dig, godkende dig og udbetale dig hurtigere. De får direkte adgang til dine skatteoplysninger og informationer. At låne 500 kr nu eller at yde lån i dag er blevet et tilbud, som flere långivere kan tilbyde. Hvis du har et MitID, kan vi hjælpe dig med at finde en långiver, som du kan låne 500 kr hos.

Lav altid et budget, før du låner penge. Lån 500 kr. med et budget. Uanset om det er et lån på 500 kr. eller et lån på 40.000 kr., skal du låne på baggrund af et budget. De fleste mennesker vil sige, at et lån på 500 kr. er et uskadeligt lån. Det vil også være let for de fleste at låne 500 kroner og betale dem tilbage inden for 30 dage. Du bør dog sikre dig, at du kan betale pengene tilbage inden for en måned, hvis du underskriver en 30 dages aftale.

Lån 500 kr gratis

Lån på 500 kr er en mulighed, som nogle af vores långivere tilbyder. Et gratis lån betyder faktisk et gratis lån, du skal nemlig kun betale de 500 kroner tilbage. At låne 500 kr. gratis er mildest talt en god måde at låne penge på. Nogle långivere tilbyder dig at låne 500, andre et lån på 2000 kr. for førstegangslånere. Nogle långivere tilbyder lån på op til 4.000 kr eller et kviklån på 6.000 kr, som du skal betale tilbage inden for 30 dage.

Når lånebetingelserne er opfyldt, er lånet helt gratis. Der er ingen renter eller andre gebyrer. Overskrid aldrig et rentefrit lån – det kan blive meget dyrt. I mange tilfælde skal du betale fuld rente fra den første dag, og renten er ofte flere hundrede procent. Læs altid betingelserne omhyggeligt, når du vil låne 500 kr gratis. På denne måde kan du låne 500 kr. gratis og undgå ubehagelige overraskelser.

Betingelserne for sms lån er ændret på grund af ændringer i kreditloven. Politikerne har været bekymrede over det store antal kviklån, der bliver optaget, især fordi en forbrugerundersøgelse om forbrugslån viser, at mange mennesker fortryder at have optaget et sms lån. Rapporten viser også, at pengene ofte bruges til at købe elektronik og ofte fører til impulskøb. Loven om kreditaftaler giver også låntageren og långiveren en fortrydelsesfrist. Du har også 14 dages fortrydelsesret. Det er naturligvis håbet, at flere låntagere vil annullere deres låneansøgning i tide, hvis de ønsker det.