Hjem » Lånetyper » Mikrolån

Mikrolån

Mikrolån er den del af kviklån som opererer med små beløb. Kviklån omhandler hurtige nemme lån, helt op til 400000 kr. Mikrolån er lidt mindre beløb som er i fra 100 kr op til 15000 kr. Mikrolån er derfor ideelle hvis du står og skal bruge et lille beløb til lige det du står og mangler. Mikrolån giver dig mulighed for at lån penge nu allerede 2 timer efter du har ansøgt vil pengene stå på din konto.

Mikrolån er som regel lån med kort løbetid. Det er de fordi lånebeløbene er lave og derfor ikke kræver så lang tid at tilbagebetale. Det gør også mikrolån meget overskuelige da man efter bare et par måneder kan have lånet betalt tilbage. Løbetiden for et mikrolån kan formes helt til dit ønske. Helt ned fra 1 måned og op til 24 måneder hvis det er ønsket. Så hvis man bare vil betale en lille smule af hver måned og ikke har noget imod at afdrage over en længere periode er det også muligt.

Mikrolån er hurtig lån

Er din computer gået i stykker og du mangler 3000 kr til en ny for at kunne følge med i dit studie? Mangler du penge til at kunne komme igennem den sidste uge af måneden med mad og alt det fornødne. Lån penge med et mikrolån en fantastisk mulighed for at gøre livet nemmere. Det tager ikke mere end 2 minutter at ansøge om lånet. Vores låneudbydere er utrolig hurtige og professionelle når det kommer til at behandle din låneansøgning og give dig svar hurtigt. Det kan tage helt ned til 2 timer fra du ansøger til pengene står på din konto. Hurtig lån er en fantastisk måde at få et mikrolån mellem hænderne hurtigere end nogensinde. helt ned til 1 time kan det tage fra du ansøger til at pengene er på din konto.

I 2017 blev der lavet en Kreditaftalelov, som gjorde at alle lån skulle have en betænkningstid på 48 timer. Loven gjorde så at kviklån med en løbetid på over 90 dage blevpålagt dette. Alle låneudbydere ændrede deres lån til kreditlån uden fast løbetid. Det gør at du helt selv kan bestemme, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du skal bruge på at betale lånet tilbage

Mikrolån gratis

Nogle låneudbydere tilbyder mikrolån som gratis lån. Hvis du er ny på lånemarkedet og ikke har taget et mikrolån før, skal du kigge efter låneudbydere der tilbyder mikrolån gratis. Det er ikke alle låneudbydere der tilbyder mikrolån gratis. Mikrolån gratis kan dog kun tages en gang, da det er et engangstilbud. Men det betyder også at hvis du har brug for et mikrolån og kan betale lånet tilbage indenfor 30 dage, kan du få lånet helt gratis uden hverken renter, eller gebyrer.

Det er rent faktisk muligt at optage flere mikrolån gratis. Du skal bare sørge for at du benytter dig af alle de låneudbydere der tilbyder mikrolån gratis. De tilbyder nemlig hver især kun mikrolån gratis en gang pr kunde. Derefter har du mulighed for billig lån, men ikke gratis lån.

Gratis lån er dog kun gratis hvis du betaler indenfor 30 dage. Når de 30 dage er gået, vil mikrolån gratis så få tilføjet renter. Men du får lige meget hvad, den første måned hvor du ikke skal bekymre dig om nogen form for merbetaling. Det giver dig frihed den første måned til ikke at bekymre dig om renter eller gebyrer af nogen form.

Hvis du vælger at du skal bruge mere end 30 dage på at betale lånet tilbage, har du alt andet lige bare fået 1 måned helt gratis. Hvis du derimod kan betale dit gratis mikrolån tilbage indenfor 30 dage, har du fået et lån helt gratis. Hvis du får et lån 2000 kr og betaler indenfor 30 dage, betaler du også kun 2000 kr tilbage. Det samme med lån 500 kr, lån 1000 kr og alle de andre mikrolånsbeløb, som der er på markedet.

Mikrolån beløb

Mikrolån omfatter den lave ende af kviklån, med kort løbetid. Det betyder at hvis du leder et stort kviklån på 30000 kr eller over, er mikrolån ikke det rigtige for dig. Mikrolån blev skabt for at give folk der manglede et mindre beløb. Som kan betales tilbage indenfor en kort periode muligheden for det, nemt hurtigt og i nogle tilfælde gratis. Det er blevet en kæmpe succes dels fordi låneudbydere er så professionelle og hurtig i deres behandling af låneansøgningerne. Men også dels fordi det er blevet så overskueligt at tage et mikrolån. Det er det i takt med at hjemmesiderne konstant er i udvikling til at være så overskuelige og nemme og finde rundt i. Så der ikke er nogen forvirring omkring lånet krav og betingelser. Det er med til at skabe tryghed hos nye lånere såvel som lånere der har været og brugt mikrolån før.

De mest normale lånebeløb der bliver brugt når der er tale om mikrolån er mikrolån fra 100kr og op til 15.000kr. Det er mindre beløb, der er overskuelige og er med til at give frihed i en presset hverdag. Alle kenderne følelsen af at man arbejder dag ud og dag ind og alligevel er der kun råd til faste udgifter og meget sjældent en god oplevelse, fordi pengene ikke rækker. Det har rigtig mange fået hjælp til at ændre med mikrolån. Det som er så fantastisk med mikrolån er at det giver dig mulighed for at få et beløb i hånden nu og her, og så fordele betalingen ud over en længere periode. Det giver dig mulighed for at gøre det du har villet i lang tid men ikke har haft pengene til. Eller købe det du har set dig varm på længe men ikke har kunnet finde pengene til.

Mikrolån uden sikkerhed

Det som adskiller mikrolån og kviklån generelt fra et lån i banken er at mikrolån ikke kræver at stille sikkerhed.  Det at stille sikkerhed i et lån tager både lang tid at lave papirarbejde på, men det er også en torn i siden hos mange danskere, der har et lån i banken med stillet sikkerhed. Det at stille sikkerhed betyder at hvis du ikke kan betale din gæld, kan låneudbyderne tvinge dig til at sælge det du har stillet i sikkerhed. Det mest normale er at man stiller det i sikkerhed, man har købt for lånet. Hvis du for eksempel har lånt penge i banken til en ny bil og ikke kan betale lånet, kan banken tvinge dig til at sælge bilen for at betale dem tilbage. Sådan opererer vores mikrolånsudbydere og kviklånsudbydere ikke. Du får pengene på 2 timer , og det er et lån uden sikkerhed.

Hvorfor vælger vores låneudbydere så ikke at kræve sikkerhed i de lån de tilbyder? Hovedårsagen er for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for låntageren. Det kræver nemlig en masse papirarbejde at få lavet en sikkerhedsaftale. Derudover opererer vores låneudbydere ikke med tanken om at de skal presse deres låntagere op i en krog og presse dem allerede fra start. Hvis du ikke betaler lånet til tiden vil der selvfølgelig komme straf renter. Det kan gøre mikrolånet til en lidt dyrere fornøjelse. Men med at stille sikkerhed kan de tvinge dig til at sælge noget du ejer, og det er vores låneudbydere ikke interesserede i at give sådan et indtryk fra start. De ønsker en behageligt, hurtig og nem låne proces og en god oplevelse fra start til slut.  Renterne er derfor også højere end hvis du skal låne i banken, men det positive opvejer det negative.

Mikrolån kviklån

Mikrolån er en underbyggelse af kviklån. Kviklån er en betegnelse for alle lån som vores låneudbydere tilbyder. Alt fra 100kr lån op til 400.000kr og alt fra 30 dage løbetid til 12 års løbetid. Mikrolån er derfor en underbyggelse af kviklånet. Mikrolån omhandler den lave ende af kviklånet. Som regel er mikrolån fra 100 kr op til 6000 kr og har en løbetid fra 30 dage til 1 år. Det er derfor en utrolig nem og overskuelig lånemulighed. Det ikke er meget langfristede lån der bliver lånt når man tager et mikrolån. Det er nemt hurtigt at tage et mikrolån da kravene du skal opfylde er få. Den er de mest væsentlige krav er at du ikke må være RKI eller Debitor registreret. Er du det er det ikke muligt at få et mikrolån. Det gør de for at sikre at folk der allerede er i gæl ikke får mere.

Kviklån og mikrolån har set en enorm vækst de seneste år og et fald i utilfredse kunder. Det har kviklån og mikrolån i takt med at optimeringen af deres låneproces stødt bliver forbedret. Låneudbydernes fornemmeste opgave som de tager meget seriøst er at sikre at der ingen forvirring er omkring lånet og dets krav. Samt at alt der indgår i lånet er forstået. Det sikrer der ikke efter lånet er igangsat opstår episoder hvor låntageren finder ud af noget han/hun ikke følte hun fik af vide fra start. Gennemsigtighed er derfor hovedessensen i et mikrolån. For et mikrolån er ikke altid gratis. Hvis du derfor ikke forstår hvad du siger ja til. Samt hvad lånet alt i alt indebærer kan du blive overrasket. Det har låneudbyderne været rigtig gode til at sørge for ikke sker. Derfor kan du med ro i sindet ansøge om et mikrolån og nyde tilværelsen.

Mikrolån som 18 årig

Hvis du som 18 årig står og mangler penge er mikrolån også muligt for dig. Du har måske aftalt en rejse med vennerne og mangler penge til at gå i byen for. Eller måske står du halvvejs inde i din shopping ferie og ikke har flere penge tilbage og der bare er så mange ting som er billigere end i Danmark. Mikrolån er ideelt til sådanne situationer, da det både er nemt, både over computeren, men også mobilen. Udover at det er utrolig nemt at gå til. Der kan gå helt ned til 2 timer fra du har ansøgt om et mikrolån til at de lånte penge står på din konto klar til at blive brugt på videre oplevelser med vennerne. For der er nogle situationer hvor at penge bare ikke er noget der skal mangle. Sørger man for at betale tilbage til tiden er det endda meget billigt.

Det er dog ikke ligeså nemt at tage et mikrolån når du er 18. Det er nemlig ikke alle låneudbydere der tilbyder mikrolån til folk på 18 år. Alderskravene går fra 18 år hos nogle og op til 23 hos dem med højest alderskrav. CashBank og Nordisk Lån er to af de låneudbydere der tilbyder mikrolån med et alderskrav på 18. De er utrolig hurtige til at svare på din ansøgning. Allerede 15 minutter efter du har ansøgt vil du få svar omkring hvorvidt du kan låne pengene eller ej. Derefter går der et par timer hvis du ansøger i hverdagen indenfor bankens åbningstid. Derudover vil de være på din konto som det første dagen efter. CashBank låner helt ned til 500 kr. Du kan derfor få et billigt mikrolån uden bekymringer, da renteudgifterne vil være minimale.

Mikrolån på mobilen

I takt med at mikrolånsudbydere forbedrer deres systemer og deres hjemmesider er det nu også blevet langt nemmere og mere overskueligt at få et mobillån. Mikrolån udbydere har nemlig lagt meget fokus på at gøre deres hjemmesider mobilvenlige. Så du nu kan få den samme følelse af overblik og hurtigt at kunne finde ud af hvor meget et lån vil koste over mobilen. I takt med at hjemmesiderne og deres hastighed i at gennemgå låneansøgninger. Er mobilen nu blevet et fantastisk redskab til at kunne låne penge lige meget hvor du er i verden.

Det går ligeså hurtigt at gøre over mobilen, da det er præcis det samme. Det som gjorde at de fleste ikke brugte mobilen tidligere var det faktum at dels var deres hjemmesider ikke gearet til at give en ligeså god visuel oplevelse end nu. Men også fordi at mobilerne ikke var ligeså udviklede som i dag.Mobilindustrien har derfor gjort låneindustrien med alsidig, da der nu ikke længere er begrænsninger omkring at du skal være i nærheden af en computer for at kunne tage et mikrolån.

Sms lån mikrolån

Sms lån var en lånemetode der blev indført i takt med at låneindustrien ville gøre det nemmere at låne lige meget hvor man var henne i verden også selvom man ikke havde adgang til en computer. Sms lån mikrolån blev dog stoppet igen efter at smartphonen blev udviklet og så avanceret at den i dag kan det samme som computeren. At man nu kan tage et mikrolån på sin smartphone på låneudbydernes hjemmesider der nu også er gearet til smartphones blev døden for sms lån. Måden Sms lån fungerede på i sin tid var at man sendte sine oplysninger sammen med det ønskede lånebeløb og løbetid over sms til den ønskede låneudbyder. Man ville så få en bekræftelses sms og alle detaljerne ville så blive sendt til dig pr mail, hvor du kunne se hvad det hele omhandlede og hvad kravene og betingelserne for lånet var.

Det er i dag nærmest det samme. Forskellen er bare at man nu går ind på hjemmesiden på sin mobil. Udfylder ansøgningsskemaet og underskriver med NemID signatur. Så får man en bekræftelsesmail, med krav og betingelser for lånet og så vil pengene blive overført til din nem konto hurtigst muligt. Din nem konto er som regel den samme konto som din lønkonto. Fjernelsen af smslån mikrolån har ikke gjort det mere besværligt at låne penge over mobilen tværtimod. Den øgede avancering af smartphones har gjort at man kan se alle krav og betingelser på deres hjemmeside samtidig med at man udfylder låneansøgningen på hjemmesiden. Det har også været med til at mindske forvirring omkring lånets vilkår og krav.

Hvornår er et mikrolån godt

Mikrolån er en betegnelse for små kviklån med kort løbetid. Det er lån der som regel ligger under 15.000kr. Mikrolån er godt hvis du står i en situation hvor du mangler et lille lån hurtigt som du kan betale tilbage indenfor en kort periode. Da mikrolån har en kort løbetid og en er på et lavt beløb er det ikke noget du skal bruge hvis du står og mangler et stort beløb som du forventer at kunne bruge lang tid på at tilbage betale.

Mikrolån er derfor rigtig gode som for eksempel forbrugs lån til en ny cykel, en ny computer, eller en rejse. De er knap så ideelle hvis du skal låne et stort beløb til at renovere hus, eller har en stor regning eller gæld du skal betale akut. Små gæld eller regninger er derimod også en god måde at få ud af verden ved hjælp af mikrolån.

Det vigtigste når du skal tage et mikrolån er at du husker på at du skal have penge i den nærmeste fremtid til at betale lånet tilbage. Det er vigtigt, da du ellers vil stå og ikke kunne betale dine månedlige afdragsrater, som vil føre til en høj gæld meget hurtigt. Afdrager du på dit mikrolån som du skal, er det derimod en billig måde at få penge mellem hænderne til det du har lyst til.

Mikrolån fordele

Mikrolån er opbygget sådan at det er lave beløb på op til 6000kr og det er som regel lån med en lav løbetid. En af de væsentlige fordele ved mikrolån er det faktum at det er et lån uden sikkerhed. Du tænker nok at et lån uden sikkerhed er en dårlig ting, da sikkerhed som regel betyder at noget er godt. Men der er her tale om sikkerhed for låneudbyderen og ikke dig som låntager. Et lån med sikkerhed er et lån hvor at du tager noget af det du har i værdi sommerhus, værdipapirer, bil osv. Tager noget af dette og gør sådan at låneudbyderen har ret til, hvis du ikke betaler lånet tilbage, at tvinge dig til at sælge det du har stillet i sikkerhed. Det skal man ikke med mikrolån nogensinde.

Mikrolån er samtidig lån med kort løbetid. Det gør lånene overskuelige. I og med at du lånets størrelse er minimalt, vil du også hurtigt kunne få afbetalt lånet, så det ikke hænder over dig alt for længe. Den mest normale løbetid for et mikrolån ligger fra en måned op til 6 måneder. Det gør mikrolån til et nemt og overskueligt lån der ikke er for besværligt at have med at gøre.

Mikrolån er samtidig også lån som går utroligt hurtigt at få. Helt ned til 2 timer kan det tage fra ansøgningen er udfyldt og underskrevet med NemID digital signatur til at mikrolånet står på din konto klar til at blive brugt til dine ønsker.

Mikrolån ulemper

Mikrolån er ikke kun positiv og godt. Der er ting ved mikrolån som hvis vi levede i den perfekte verden hvor alt var helt perfekt og lige efter ens hoved ikke ville være der. En af tingene er renterne. Mikrolån er et lån med et lavt lånebeløb og en kort løbetid. Renten er derfor også højere end hvis du skal ud og låne penge igennem banken. Banken kræver dog meget mere af dig og vil have du stiller noget i sikkerhed. Så renterne er sat højere for at øge chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage og tjener penge. For igen, hvis vi levede i den ideelle verden, ville mikrolån udbydere ikke give lån for at tjene penge, men for at gøre dig glad. Men sådan er det ikke. Det er et marked der er lavet for at tjene penge, og samtidig give kunderne økonomisk frihed.

Mikrolån oprindelse

Mikrolån stammer faktisk fra U-landene. Mikrolån blev brugt til at give små erhvervsdrivende en mulighed for at vækste deres virksomhed så den kunne blive lukrativ og de kunne leve af den. På den måde var mikrolån en skub i at mindske fattigdom og gøre mennesker uafhængige og selvstående mennesker uden brug for hjælp af udefrakommende lande.

Mikrolån bliver stadig brugt i til at forbedre levevilkårene i U-lande. Grunden til at det blev kaldt mikrolån var fordi at det i finansverden var set som meget små beløb. Men i U-lande kan små beløb i vores forståelse række rigtig langt, og give en familie, hvis de bruger dem rigtigt, mulighed for at ændre deres tilværelse fuldstændig. Vi bruger derfor mikrolån som en betegnelse for de små beløb indenfor kviklån. Da det i vores forstand at 100 kr til 15000 kr er set som små beløb, mikrolån det er.

Mikrolån løbetid

Mikrolån har en meget lav løbetid i forhold til andre lån. Det er noget som kan overraske folk meget i forhold til hvad prisen for lånet kommer til at blive. Hovedsageligt fordi mikrolån med kort løbetid påvirker ÅOP’en på lånet meget. Tager du et mikrolån som har en ÅOP på 450% kan det virke som op at lånet er dyrere end et kviklån med en ÅOP på 70%. ÅOP’en er jo højere på mikrolånet. Men ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det vil sige for et helt år og ikke kun løbetiden for mikrolånet som fx kunne være 3 måneder.

Det er derfor en rigtig god ide at sammenligne lån med samme løbetid. Løbetiden vil nemlig afspejle sig i ÅOP procenten. Den mest præcise ÅOP for du på lån med en løbetid på 12 måneder fordi det er et helt år som ÅOP beregner. Så hvis løbetiden er på 3 måneder, vil lånets ÅOP være meget højere end et lån med en løbetid på 12 måneder. Jo kortere løbetiden er, jo højere vil ÅOP’en størstedelen af tiden også være. Så mikrolån vil derfor næsten altid have en langt højere ÅOP end et længere lån på fx 12 måneder. Så når man skal ud og tage et mikrolån er det vigtigt at man husker denne detalje og kigger på lån med samme løbetid og kun sammenligner lån med samme løbetid.

Løbetiden er en af de vigtigste ting at holde øje med og overveje når man skal tage et mikrolån. Det er nemlig den der bestemmer deadline for hvornår hele mikrolån skal være betalt tilbage. Hvis du ikke er sikker på hvor længe du skal bruge på at betale lånet tilbage. Er det altid en bedre ide at vælge en lidt længere løbetid, da det er dyrt at overskride løbetiden.

Mikrolån NemID

Når du skal tage et mikrolån skal du have NemID. Grunden til dette er at det er den hurtigste og mest effektive måde at gøre låneprocessen hurtig og gnidnings fri, Alle der låneudbydere der laver mikrolån kræver at man har NemID med adgang til. Grunden til dette er at alt viden om dig som låntagerne skal bruge til at give dig et mikrolån er samlet i dit NemID. NemID er derfor med til lynhurtigt at kunne lave en kort kreditundersøgelse på dig. Med indførelsen af NemID til mikrolån går der helt ned til 2 timer fra du ansøger om lånet til pengene er på din konto. Du skal derfor sørge for at have NemID nøglekort til at kunne få adgang til dit NemID. Det er ikke længere muligt at tage et mikrolån uden NemID.

NemID gør det muligt for låneudbyderne at mindske hvor lang tid  låne processen tager. Kreditundersøgelsen af dig kan nemlig nu hos nogle der tilbyder mikrolån blive gjort helt automatisk og de kan derfor give dig svar allerede indenfor 15 minutter. Låneudbyderne benytter sig også af NemID digital signatur, som du skal underskrive som det sidste inden du sender låneansøgningen. Det gør de for at sikre at mikrolånet er så sikkert som muligt. Den digitale signatur er som sikkerhed for at sikre at dem som optager lånet er den person de giver sig ud for at være.

Når du så er blevet godkendt at du kan optage mikrolånet, vil pengene blive overført til din Nem konto. Din Nem konto er som regel den samme konto som din løn konto, for at gøre det så nemt som muligt. NemID som helhed, og har gjort låneprocessen for mikrolån er blevet hurtigere og i det hele taget meget mere effektivt

Mikrolån Budget

Når man skal tage sig et mikrolån er det en rigtig god at lægge et husholdningsbudget hvis man ar eget hus, eller et normalt budget hvis man stadig bor hjemme med er over 18 og leder et mikrolån. Budgetlægning er meget vigtigt for at sikre at man ikke kommer i knibe økonomisk. Det kan nemlig meget hurtigt gå hen og blive uoverskueligt hvor mange penge man har som rådighedsbløb, når man også skal afdrage på et mikrolån. Selvom det ikke er store beløb man skal afdrage, er det stadig vigtigt at man får afdraget månedligt, da det ellers kan gå hen og blive en dyr omgang.

Når man ved hvordan man skal ligge budget og hvilke faktorer der spiller ind i ens budgetlægning og budgetskemaet er et uvurderligt redskab  der er med til at skabe ro og orden i ens økonomi, så længe man følger den. Den første post som man har i sit husholdningsbudget er de faste udgifter. Det er udgifter, som hus, bil, el, varme, mobil, internet. Alle de ting du betaler for hver måned som er en fast udgift du ikke kan undvære. Øvrige faste er transport, forsikringer mm, her skal afdrag på lån også stå. Det er eller burde være en udgift man ser som fast i budgettet, og derfor en udgift som skal have høj prioritet og ikke tilsidesættes.

Så er der derudover madposten. Det er her mange de knækker halsen. Fastfood, morgenmad to go, handler ind og laver en masse impulskøb bliver hurtigt uoverskueligt. Hvis ikke man har et budget til sin madindkøb kan man hurtigt miste overblikket over hvor meget man har brugt og hvor meget man har tilbage. Den bedste måde er her at have et ugentligt fast beløb man bruger på mad og så lave indkøbsliste og holde sig til den.

Mikrolån renters renter

Når man hører om folk der er endt i forfærdelig høj gæld grundet mikrolån eller kviklån generelt, er det størstedelen af tiden på grund af renters renter. Renters renter opstår når man en måned ikke betaler sine afdragsrate. Det betyder at renten for den måned bliver sat oveni lånet, da afdraget både består af en del af lånet plus renter. Har man for eksempel lånt 10.000kr til en rente på 10% og man har en løbetid på 10 måneder. Så skal man hver måned betale 1000kr plus renter. Betaler man det ikke vil renterne så gå oveni lånet på 10.000kr og påvirke næste måned afdrag og renter, da lånet nu er større. Derfor er det utrolig vigtigt at man sørger for at betale de månedlige rater så lånet ikke stiger og til sidst bliver så uoverskueligt at man ikke længere har mulighed for at betale lånet tilbage.

Mikrolån trods RKI

Hvis du står i en situation hvor du mangler penge og det haster men du er i RKI er det desværre ikke muligt at give dig et mikrolån trods RKI. Der er ingen låneudbydere der tilbyder mikrolån til folk der er RKI registrerede eller Debitor registrerede. En af hovedgrundene til at der absolut ingen låneudbydere der tilbyder lån trods RKI. Er fordi at det er den eneste måde du har på at sørge for at de ikke låner ud til folk der allerede er i gælds problemer. Låneudbyderne der udlåner mikrolån kræver ikke at du har et arbejde. De kræver ikke at du stiller sikkerhed i noget du har af værdi. De kræver ikke at du viser dem et husholdningsbudget med dit månedlige rådighedsbeløb efter de faste udgifter er betalt. Derfor hvis de heller ikke krævede at du ikke må være registreret i RKI, ville mange ende i mere gæld.

Der er mange der tror at det er muligt at lån penge trods RKI og det er der en god grund til. Der var nemlig engang hvor det var muligt at lån penge trods RKI. Det var også kviklån og mikrolån der var tale om her, men kravet og betingelserne for RKI kviklån var totalt uacceptable. Det var mikrolån og kviklån med skyhøje renter som var nær umulige at betale. Løbetiden var kort i forhold de høje renter man skulle betale udover de månedlige afdrags beløb på lånet. De blev hurtigt fjernet igen, da det endte med at dem som var desperate nok til at tage disse lån trods RKI, endte ud i så høj gæld og kom i RKI. Det skabte et negativt ry for låneindustrien. Det blev set som at træde på en mand der allerede ligger ned, ved at lave så høje renter som krav.

Hvordan kommer man ud af RKI

Da du står i en situation hvor du er RKI registreret, grundet det ene eller andet, så er det muligt at få hjælp. Låneudbyderne er parate til at give dig fantastiske lånemuligheder. Samt hurtig service til et mikrolån så snart at du ikke længere er RKI registreret. Der er mange hjemmesider der har en masse brugbart hjælp til at få folk ud af RKI. De er lavet for at råde og vejlede RKI registrerede så de kan få viden til at komme ud af RKI, så de kan nyde deres lånefrihed igen.

Udover RKI er der også  andre former for dårlig betalere registreringer, som bruges til det samme. Debitor registrering er en af dem. Som RKI er det en liste over dårlig betalere som låneudbydere, banker mm, kan få adgang til så de kan sikre sig at der ikke bliver lånt penge til folk der allerede er i pengeproblemer. Det er derfor vigtigt at prioritet for folk der er RKI registreret at der bliver prioritereret at komme ud af den.

En af de ting man kan gøre som mange ikke ved er at snakke med ens kreditorer. Det er faktisk muligt at få fjernet helt eller delvist de ubetalte renter som nu virker uoverskuelige. Kreditorerne og låneudbyderne har nemlig alt interesse i at se deres beløb tilbage på deres konto.

Men det er ikke bare at ringe og så får man fjernet noget af den ophobede gæld. Man skal overbevise kreditorerne at du med den mindskede gæld har mulighed for at tilbagebetale gælden. Budgetter er en god måde at vise overblik. Mindske dit forbrug og vise dokumentation på dette og meget mere. Der er en masse dygtige virksomheder der er klar til at hjælpe dig med at komme ud af din RKI registrerering og få dit liv tilbage.

Mikrolån krav til dig

Der er en række krav til låntagerne når de skal ud og ansøge om et mikrolån. Det er der for at mindske chancen for ubehagelige oplevelser både får låntager og låneudbyderen. Du skal være over 18 for at kunne optage et mikrolån. Det skal alle låneudbydere opfylde, da det er et lovkrav. Så er det krav at du skal udfylde en låneansøgnig for at kunne optage et lån. Den låne ansøgning har visse ting du skal have adgang til for at kunne udfylde. Først skal du have dansk konto, dansk pas og dansk bosted. Det er meget væsentligt for låneudbyderne. Hvis de lånte ud til folk der boede i Danmark men havde udlandsk pas og bank. Ville det være nær umuligt at få pengene tilbage hvis låntageren rejste væk, eller generelt bare lod vær med at betale afdrag.

Nogle låneudbydere har et højere alderskrav end 18. Alderskravet er fra 18 år til 23 år alt efter hvilken låneudbyder du vælger at bruge. Grunden til at nogen låneudbydere har et højere alderskrav end 18 er fordi de har den tanke at man først har den viden og forståelse for lån når man er blevet lidt ældre. De har derfor kravet for at sikre låntagere mod at komme i gæld. Men udover at sikre låntager er det også for at sikre sig selv mod at få problemer med at få deres penge tilbage.

Derudover er der de basale krav under låneforløbet. Der er månedlige afdragsrater som skal betales månedligt. Der er en aftalt løbetid for mikrolånet som er indgået mellem låntager og låneudbyder som ikke må overskrides. Overskrides løbetiden for lånet vil der komme strafrenter. Hvis de månedlige afdrag ikke betales vil renterne fra den pågældende måned blive kørt videre og skabe renters renter.

Krav til mikrolån

Der er også en række lovmæssige krav til mikrolån udbydere. Det er for at sikre at låntagere får så god en oplevelse som muligt. Hjemmeside krav er at alt vigtig og nyttig information omkring lånet skal stå tydeligt på starten af siden der omhandler selve lånet. Det skal være overskueligt at se hvad lånet indebærer og præcis hvor meget det kommer til at koste. Samt hvad løbetiden er og hvor meget man skal betale hver måned i afdrag.

Så er der kravet om ÅOP. ÅOP er årlige omkostninger i procent og er en samlet procentvisning af hvor meget lånet alt i alt kommer til at koste i løbet af et år. Det er vigtigt at man husker at det er de årlige omkostninger og ikke omkostninger for lånet hvis lånet er kortere end 12 måneder. Mikrolån vil derfor automatisk have en meget høj ÅOP. Men det betyder ikke nødvendigvis at det er et meget dyrere lån. Derfor er det vigtigt når man skal ud og tage lån. At man sørger for at sammenligne forskellige lån men med samme løbetid for at få præcise ÅOP beregninger

Alle disse krav er noget som låneudbyderne gør med glæde. De har nemlig alt interesse i at give låntagerne en så god oplevelse med mikrolån som muligt. Hvis låntagere får en god oplevelse og en positivt syn på det at tage et mikrolån. Vil du nemlig højst sandsynligt komme igen og blive stam kunder. Så hellere flere gode lån med en positiv oplevelse, eller at gemme de negative aspekter at mikrolån og så få en dårlig oplevelse men en anelse højere indtjening på det mikrolån

Mikrolån låneudbydere

Mikrolån låneudbydere er ideelle til dig som står og mangler penge hurtigt og kun har brug for et mindre beløb med en lav løbetid. For at give dig en gennemgående forståelse af vores låneudbydere har vi her to låneudbyder eksempler hvor vi pensler dem helt til deres kerne og går i dybden med deres individuelle krav og betingelser og hvad de har at tilbyde angående løbetid, lånebeløb, renter og specielle tilbud til nye kunder.

Nupp mikrolån

Nupp tilbyder mikrolån op til 6000kr. Det unikke ved Nupp er at du har mulighed for at få et lån som er rentefrit de første 60 dage. Det betyder at du kan afdrage på dit nupp mikrolån helt uden at skulle bekymre dig om at betale renter, i hele 60 dage. Nupp har har tre faste løbetider på sine lån. Henholdsvis 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder. Så du kan helt selv vælge om du skal bruge 1 år til at betale dit mikrolån tilbage eller som du skal bruge helt op til 3 år. Det giver en enorm fleksibilitet og muligheden for at kigge på dit budget og finde frem til hvad der passer bedst til dig. Nupp’s mindste låne beløb er på 1000 kr og gå så op med 1000 kr. Du får svar med det samme når du ansøger om et lån hos Nupp.

Nupp mikrolån har en række kræv som skal opfyldes. Du skal være 18 år for at kunne tage et mikrolån hos Nupp. Det gør også at Nupp har en af de laveste aldersbegrænsninger indenfor mikrolån. Nogle låneudbydere har som krav at du skal være helt op til 23 år for at kunne låne hos dem. Du skal have en fast bopæl i Danmark. Du må ikke være registreret i RKI eller være debitor registreret. Derudover skal du have en fast indtægt. Det kan være fra et arbejde, men også kontanthjælp, pension, førtidspension mm.

De operer deres lån igennem NemID og din Nem konto. Du skal derfor have mulighed for at logge på dit NemID og underskrive med Digital signatur. Mikrolånet vil være på din konto efter blot 30 minutter. De sender mikrolån ud i hverdagene  fra 9.00-20.00 og weekender fra 11.00-16.00. Nupp er derudover låneformidler for basisbank. De har mange års erfaring

Anna Finans mikrolån

Anna Finans er en låneudbyder der både tilbyder Mikrolån fra 3000kr op til 6000kr. De tilbyder også normale kviklån helt op til 75.000kr. Anna Finans har en løbetid på op til 72 måneder på alle deres lån. Anna Finans er en af de hurtigste til at give tilbage melding omkring din låneansøgning. Du får svar omkring dit mikrolån allerede 30 sekunder efter du har sendt ansøgningen.  Anna Finans løbetidsfleksibilitet giver dig mulighed for helt selv at skræddersy hvor længe du har brug for til at betale dit mikrolån tilbage. Det giver frihed til selv at vælge og muligheden for at leve livet lige præcis som du ønsker.

Der er nogle formelle krav du skal opfylde for at kunne optage et mikrolån hos Anna Finans. Først må du ikke være registreret i RKI. Hovedårsagen til dette er fordi at de ikke ønsker at få en låner der allerede har problemer med lån og tilbagebetaling af dette. Da det hverken gavner Anna finans eller låntageren. Derudover skal du have mulighed for at kunne komme på dit NemID, da hele låneprocessen kører igennem NemID og Nem konto. Du skal underskrive ansøgningen med NemID digital signatur, så det er vigtigt at du kender kode og brugernavn. Samt har adgang til nøglekort for at kunne udfylde lånansøgningen. Deres alderskrav er på minimum 18 år, hvilket også gør Anna Finans til en låneudbyder der har det laveste alderskrav. Så alle kan optage et mikrolån hos Anna finans.

Anna Finans har meget glade og tilfredse kunder. En af kunder skriver ”God og kompetent service over nettet. Billigere end egen bank. Bedre produkt end hos egen bank. Pengene kom som aftalt. Hurtigt og let. Kan kun anbefales”. Så Anna finans gå meget op i at deres kunder tilfredse og der ingen forvirring er omkring lånet.

Leasy Minilån Mikrolån

Leasy Minilån er essencen af mikrolån. De tilbyder kun mikrolån op til 10.000kr. Deres løbetider ligger på henholdsvis 12 måneder, 24 måneder og 36 måneder. Det giver dig 3 valgmuligheder som er vidt forskellige og passer til alle mennesker som står og mangler et mikrolån med kort løbetid, mellemlang løbetid og lang løbetid. Du kan skræddersy hvor meget du vil låne og hvor længe du vil have mikrolånet. Det som gør Leasy minilån så unikke er at du har mulighed for at indfri din gæld lige når det passer dig. SÅ har du valgt en løbetid på 24 måneder, men du allerede har mulighed for at indfri hele gælden efter 4 måneder, så kan du gøre det. Du får friheden til selv at vælge hvor og hvornår du vil betale og hvornår du vil låne hos Leasy Minilån.

Leasy Minilån har mere end 25 års erfaring indenfor kviklån og Mikrolån branchen. Det er derfor udrustet til at give alle der står og mangler et mindre beløb den perfekte service og hurtig levering af dit mikrolån. Der er et par krav som Leasy minilån kræver af sine låntagere. Leasy Minilån har som krav at du skal være 20 år gammel for at kunne låne hos dem. Det gør dem til en af de mikrolån udbydere der ligger i midten når det kommer til alderskrav. Alderskrav hos andre låneudbydere ligger fra 18 år op til 23 år.

Derudover har Leasy minilån også stor erfaring med salg af hårde hvidevare, tv, pc’er og meget mere. De har derfor stor erfaring indenfor finansiering af forbrugslån, som du kan få direkte inde på Leasy’s hjemmeside. små lån og forbrugslån med lav rente, stor personlighed og 100 procent professionalitet.