Hjem » Låneudbydere » SparXpres

SparXpres

SparXpres er en relativ ukendt låneudbyder. Hvilket er utroligt ærgerligt, da de har så meget at byde på og er en af de billigste lånueudbydere af minilån og kviklån op til 50.000 kr. SparXpres har en af markedets laveste renter, og det er selvom de tilbyder små lån helt ned til 5000 kr. Det giver selv folk der har brug for et lille lån 5000 kr muligheden for at få en absurd lav rente.

Nogle låneudbydere der tilbyder små lån fra fx lån 3000 kr til lån 15.000 kr har en rentesats månedligt der er højere end den årlige rente hos SparXpres. SparXpres er derfor en utrolig attraktiv låneudbyder, som vi håber bliver endnu mere kendt og brugt og at vi kan hjælpe dem på vej.

SparXpres er under Spar Nord Bank. Så når du låner penge hos dem, er det med ledelsen og ejerskab gennem Spar Nord Bank. Dette er en rigtig god ting, da de har en kæmpe kundegruppe, og derfor gør alting helt efter bogen og meget professionelt. God kundeservice, hurtig levering af lån, altid fair og gode lån.

Spar Nord Bank blev grundlagt i 1992, så de har stor erfaring med økonomi, finansiering og alt i den bold gade. De er selvfølgelig underlagt regelmæssig inspektion og tilsyn fra Finanstilsynet. På den måde sikrer de at deres lån og reglement altid er up to date med nye love og ændringer.

SparXpres har som følge af lovkrav selvfølgelig altid 14 dages fortrydelsesret. Det er noget der er alle steder uden undtagelse, men det er noget mange glemmer. Det er som regel noget hvor mange tænker, “nå nu er det for sent, så er der ingen vej tilbage”. Men det passer ikke, så længe du inden for de første 14 dage refunderer pengene til SparXpres.

Spar penge på dit næste lån med SparXpres

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at benytte sig af SparXpres fremfor nogle af de andre låneudbydere der tilbyder lån fra 5000 kr til 50.000 kr. Grunden til dette er at det er de lånebeløb som de tilbyder. Så hvis du leder efter et højere eller lavere beløb end det, så kan du ikke benytte dig af dette lån. Hvis derimod det er en af de lånebeløb du står og mangler, så er SparXpres det perfekte sted af bruge. Deres debitorrente ligger på blot 19,56%, og selv du skal betale et oprettelsesgebyr, så er renten på det lån så lavt at det næsten altid kan betale sig at benytte sig af dette lån.

Lad os sige du gerne vil lån 20.000 kr og bruge 2 år, hvilket munder ud i 24 betalinger. Så skal du blot betale 1094 kr om måneden. Det er inklusiv de 7 procent i oprettelsesgebyr som bliver lagt oven i lånet. det munder ud i blot 26242 kr. Du skal tænke på at det er alt i alt og med en løbetid på hele 2 år. En betaling på 6242 kr for at låne pengene i hele 2 år, er en af de laveste kreditomkostninger på kviklåns markedet. Og det gælder også lån helt op til 50.000 kr. De lån SparXpres tilbyder er alligevel de lånebeløb som udgør 80% af alle kviklån der bliver taget. Derfor er chancen for at du kan drage nytte af kendskabet til SparXpres utrolig stort. Indfri dit lån hos SparXpres når du vil og spar penge.

En af de ting som gør SparXpres til en meget attraktiv låneudbyder, er det faktum at de tilbyder dig som låntager muligheden for at indfri lånet lige når du har lyst. Selvom du måske har valgt en løbetid på 36 måneder. Hvis du har penge nok til at betale hele lånet af efter måske 12 måneder, så kan du indfri lånet. For at indfri lånet, kræver det jo selvfølgelig at du har hele beløbet som du mangler at afdrage for lånet. Du kan ikke indfri halvdelen af lånet for eksempel. Nogle kan måske tænke at det vil ikke betyder så meget. Men hvis man medregner der renter man har mulighed for at spare, hvis man får pengene i fremtiden. Så kan det munde ud i en enorm besparelse.

Lad os sammenligne med en fiktiv låneudbyder der ikke tilbyder muligheden for at indfri lånet når man vil. Der bliver lånt 50.000 kr hos begge, med samme rente og samme gebyrer. Der bliver valgt en løbetid på 36 måneder, hvilket gør at den månedlige ydelse er på 1960 kr, hvori 341 kr af de 1960 kr udgør renterne.

Lad os så sige at du efter 12 måneder arver 50.000 kr og dermed har muligheden for at betale det resterende beløb af. Du har efter de 12 måneder betalt 19.000 kr af gælden og har totalt set betalt 28500 kr inklusiv de månedlige renter og oprettelsesgebyret. Det vil sige at du skylder 31.000 kr for at blive totalt gældfri. De penge betaler du og du bliver gældfri efter at have betalt 58500 kr alt i alt. Sammenlignet med hvis du brugte de totale 36 måneder, ville du ende ud i at have betalt 70.530 kr. Så ved at indfri 2 år inden, har du altså sparet over 10.000 kr på dit lån.

Gebyrer

Udover renten og selve afdraget af lånet. Så er der også en anden økonomisk faktor, der har det med at overraske folk der ikke fik læst det med småt. For det meste er det en lille overraske, men hos nogle låneudbydere kan det være en stor overraskelse. Der er her tale om gebyrer som i dag desværre er en stor del af lånemarkedets måde at tjene lidt ekstra på deres lån. Det er oftest små beløb som ikke påvirker folk synderligt meget, men for låneudbyderne så er mange begge små.

SparXpres har også gebyrer inkluderet. De har et månedligt gebyr på 25 kr. Hvis du ønsker at låne flere penge inden du har betalt dit igangværende lån tilbage, så vil der komme en aftale ændringsgebyr på 100 kr. Men hvis ændringen indebærer nye dokumenter, så vil gebyret ligge på 400 kr. Hvis du ikke betaler dine månedlige afdrag, vil du modtage en rykker. Der er samtidig et rykkergebyr på 100 kr for hver rykker de er nødsaget til at sende dig. Så er der også et oprettelsesgebyr. Hvis man ikke har set at det var med i lånet, vil man højst sandsynligt blive meget overrasket. Oprettelsesgebyret varierer alt efter hvor meget du skal låne. Oprettelsesgebyret hos SparXpres udgør 7% af lånets størrelse. Så hvis du skal optage et lån 10000 kr så vil oprettelsesgebyret være på 700 kr. Hvorimod hvis du skal ud og optage et lån på 50.000 kr, vil oprettelsesgebyret ligge på 3500 kr. Det er et meget normalt gebyr der indgår i store og mellemstore lån. Grunden til at det er der, er for at give øget sikkerhed til låneudbyderne og for at sørge for at deres kapital ikke forsvinder alt for hurtigt.

Rentesatsen er lavere end du tror

En af de mest essentielle ting når det kommer til at optage et lån af nogen art, er renten. Renten er det som de fleste vægter højest og som man kigger på allerførst. Renten har nemlig kæmpe betydning for hvor meget et lån kommer til at koste. Men det er ikke kun renten i sig selv, som har stor betydning for lånets pris. Renten sammen med løbetiden af lånet er det som man skal bruge til at finde frem til hvor dyrt lånet faktisk kommer til at blive. Jo længere løbetiden er, desto større betydning har renten størrelse.

Et lån 10.000 kr hos SparXpres med en løbetid på 12 måneder kommer til at koste langt mindre i rente, end et lån 10.000 kr med en løbetid på 60 måneder. Selvom rentesatsen er den samme, vil det man kommer til at betale i rente være langt højere.

Debitorrenten ligger pt. fast på 19,56%. Det er vigtigt at understrege at der her er tale om debitorrenten. Det vil sige den årlige rente for lånet. Debitorrenten er derfor ikke en procentsats for hvor meget du skal betale hver måned for lånet. Det er en af de laveste renter på markedet. Taget i betragtning at du kan låne helt ned til 5000 kr med en debitorrente på kun 19,56% gør SparXpres til en meget attraktiv låneudbyder.

Du kan tage et lille mikrolån på 5000 kr med en debitorrente på 19,56%. De fleste andre låneudbydere har en månedlig rente på 26% når det kommer til lån i den størrelsesorden. Derfor er SparXpres set af os hos lånpengenu, som en meget alsidig og fair låneudbyder både med store og små lån.

Værd at vide omkring ÅOP inden optagelse af lån

Et lån hos SparXpres vil altid have fremvist lånets ÅOP. Det vil alle de lån som vores låneudbydere tilbyder. Det er der faktisk en rigtig god grund til, og det er fordi det er et lovkrav at alle låneudbyder har ÅOP fremvist. Alle som har kigget på lån, har på den ene eller andet måde stødt på de tre bogstaver ÅOP. Men hvad står ÅOP for og hvad skal det helt præcist bruges til?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er en måleenhed i procent der fremviser hvor meget et lån alt i alt kommer til at koste, alle faktorer medregnet. ÅOP er derfor et rigtig godt redskab til nemt og hurtigt kunne sammenligne forskellige lån til at finde frem til hvilket lån der er det bedste, det vil sige billigste.

Den smarte vil lynhurtigt kunne se at der er noget der ikke helt giver mening ved ÅOP angår. Hvad med de lån der har en løbetid på for eksempel 1 måned? Er det så MOP, månedlige omkostninger i procent man skal benytte sig af? Nej, det er også ÅOP der her bliver brugt, den kan bare godt være misvisende hvis man ikke kender til denne detalje. Det er derfor at hvis du ser et lån med en løbetid på 2 måneder, vil ÅOP procenten oftest være utrolig høj, nogle gange helt op til 700%. Det betyder dog ikke at du kommer til at skulle betale lånet tilbage 7 gange igen.

Hvis du leder efter lån der har en løbetid på mindre end 12 måneder kan du dog ikke benytte SparXpres, da deres løbetider starter på 12 måneder og går op til 60 måneder.

Lånetypen er kviklån

Når man taler om at optage et lån hos SparXpres, vil der altid være tale om at tage et kviklån. Kviklån er navnet for alle de lån som er nemme at tage, som er hurtige at tage, og som giver dig penge her og nu. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge dit kviklån fra SparXpres på. Så længe du sørger for at betale de månedlige afdrag, så er det helt op til dig selv hvad du bruger pengene på. Nogle skal måske bruge et lån fra SparXpres, til at komme ud og rejse her til sommer sammen med sin kæreste. Nogle skal bruge et lån fra SparXpres til at købe et nyt fjernsyn, da det gamle var gået i stykker. Mange bruger også lån fra SparXpres til at købe alt mellem himmel og jord, det er helt op til en selv.

Det er da også noget som rigtig mange danskere har benyttet sig af. Kviklån er rigtig populært i danmark, netop fordi det giver muligheden for frihed og gøre ting man normalt ikke ville have råd til. Efterfølgende vil man bare betale lidt af om måneden, og det man fik var en fantastisk ting, eller en lækker oplevelse for 170 kr om måneden. Det er rigtig tiltalende for rigtig mange danskere. Og med den rente der på de kviklån du kan få hos SparXpres, så er der intet at sige til at rigtig mange mennesker vælger at slå til.

SparXpres tilbyder størstedelen af kviklån beløbende. De helt store som meget få tager, over 50.000 kr tilbyder de ikke. Så hvis du står og leder efter en god og pålidelig låneudbyder, der giver dig mulighed for at vælge mange forskellige lånebeløb over årene, til en fast lav rente. Så er SparXpres det rigtige sted at slå sig ned

Låneprocessen

Det er utrolig nemt at gå til, så langt de fleste kan finde ud af det meget hurtigt. Først og fremmest når du skal optage et lån hos SparXpres er der nogle ting som du skal igennem før du kan få pengene overført til din konto. Der nest vil du skulle gå ind på hjemmesiden SparXpres. Derefter vil du finde frem til en side hvor der står alle informationerne omkring lånet. Du vil se at du kan låne fra 5.000kr op til 50.000kr. Løbetiden for lånet ligger på 12 til 60 måneder. Du vælger derefter det ønskede lånebeløb, og den ønskede løbetid. Løbetiden du vælger vil påvirke renten. Du skal ikke være bekymret omkring at det bliver for uoverskueligt, du vil nemlig modtage en mail med alle informationer omkring lånet.

Når du har fundet det ønskede lån skal du udfylde de formelle informationer omkring dig selv. Navn, adresse, CPR nummer, telefon nummer, E- mail osv. Når det er gjort, vil du skulle vente på at SparXpres kommer med en tilbagemelding. Hvis du opfylder deres krav, vil din låneansøgning med  sikkerhed blive godkendt. Det tager heldigvis kun få minutter fra du har sendt ansøgningen til du får svar. Hvis du får en godkendelse som svar vil du derefter få overført det valgte beløb til din konto. Det kan tage op til 2 dage.

Derefter vil du så skulle betale lånet tilbage måned for måned. Det er vigtigt at du husker at betale dine månedlige afdrag. Gør du ikke det vil du i værste tilfælde ende med en gæld der er ude over din kontrol og som du ikke længere er i stand til at betale tilbage. De månedlige afdrag består af det beløb du skal afdrage hver måned og tilhørende rente

Krav til låntager

SparXpres er for alle og tilbyder låntageren selv at bestemme hvordan lånet skal samles. Med det menes der at du selv bestemmer hvor meget du vil lån, du bestemmer selv hvor længe du vil have til at betale lånet tilbage, og du får en formidabel rente.  Men alt dette bliver givet med en pris. Der er nemlig en række krav du som låntager skal opfylde for at kunne modtage et lån hos SparXpres. De har disse krav for at sikre at dem de låner til betaler deres lån tilbage. At det er låneudbydere som ikke fra starten af er for dårligt økonomisk stillet.

De følgende krav for at kunne optage et lån er således:

  • Alderskravet for at kunne optage et lån hos SparXpres ligger på 18 år. Det lovmæssige alderskrav ligger på 18 år. Mange låneudbydere har dog valgt at hæve deres alderskrav til over 18 år af egen vilje.
  • Du skal være bosat i Danmark. Det inkluderer dansk adresse.
  • Du skal have dansk pas og være dansk statsborger.
  • Du skal informere dit fulde navn.
  • Aktiv e-mail adresse til godkendelse af lån.
  • Oplyse dit telefon nummer.

SparXpres benytter, som så mange andre låneudbydere, sig af NemID til at godkende at du er den person du udgiver dig for at være.

Hvis du er registreret I RKI eller Debitor vil du få en afvisning af din låneansøgning. SparXpres har nultolerance for folk der er registreret som dårlige betalere.

Hvis du opfylder alle disse krav, vil du med sikkerhed få godkendt din låneansøgning af SparXpres. De vil samtidig glæde sig meget over at have dig som kunde.

Billige lån

Hvis du står og mangler penge af lidt større beløb, så har du mulighed for at gøre det billigere end du tror. Jo større et lån du tager, desto mindre vil lånets rente være. Et lån 50.000 kr hos SparXpres vil kun have en debitorrente på 19,56%, hvor nogle mikrolån kan have en debitorrente på helt op til 250%. Så hvis du går med overvejelserne om et  minilån på de 5000 kr eller et større kviklån på op mod 50.000 kr, så er SparXpres en rigtig god og billig løsning.

Dem der har de højeste renter er de låneudbydere der kun tilbyder små lån op til 10.000 kr. For at gøre det rentabelt at kunne tilbyde små lån, har du valgt til at have en højere rente tilknyttet deres lån. Hvis de ikke havde mulighed for selv at vælge deres rentesats, ville der næsten ikke være nogle låneudbydere der tilbyder de små lån, da det ikke ville kunne betale sig for låneudbyderne at tilbyde dem. Men det er ikke noget som burde påvirke kunderne. Derfor vil vi råde jer til at gå efter låneudbydere med en lav rente.

Billige lån er et lån som har en lav rente på 20% eller under. Det er et lån som ikke har skjulte gebyrer. Selvom SparXpres har gebyrer i deres lån, er det ikke skjulte gebyrer. Det er de normale gebyrer som opstartsgebyr på 10% af det lånte beløb, betalingsgebyr, som størstedelen af låneudbydere har tilknyttet deres lån. De låneudbydere der tilbyder de større beløb har er som regel dem der har oprettelsesgebyret. Det ses ikke så tit hos de låneudbydere der tilbyder mikrolån.

Få et lån hurtigt

Hvis du står og akut mangler penge, så er SparXpres en af de låneudbydere vi ville foretrække. De tilbyder nemlig alle deres lån som hurtig lån. Hurtig lån er lån som du kan få ind på din konto allerede samme dag som du ansøger. Hvis du vel og mærke sørger for at ansøge om lånet en hverdag. Hvis du ansøger om lånet i weekenden, vil du skulle vente din mandagen efter, før du får dine penge. Lige meget hvad, så er det, den absolut hurtigste måde at få penge mellem hænderne her ud. Der er samtidig heller ingen der stiller spørgsmålstegn omkring hvad du skal bruge pengene på. Så længe du sørger for at betale lånet af hver måned til du har betalt det hele, så er det helt op til dig selv hvad du ønsker at bruge pengene på.

Vi kender alle det med at stå i en situation hvor man akut har brug for penge. I disse situationer er der ingen der vil høre at det kan tage op til uger før du har mulighed for at få pengene. Hos SparXpres er det heldigvis sådan at du bare skal bruge 2 minutter på at udfylde låneansøgningen. Du vil derefter blot skulle vente i et minuts tid, før du så vil få et lånetilbud sendt. Hvis du ønsker at tage det lån der er blevet tilbudt, vil du bare skulle underskrive med NemID hvorefter der vil gå op til 2 dage før pengene er overført. Hvis det tager mindre end 2 dage at overføre et lån, kategorisere det som et hurtig lån.

Lån med NemID

Inden du går igang med at ansøge om et lån hos SparXpres, er der visse ting du skal have styr på inden. Det er ikke et krav fra SparXpres, men det er noget som du vil være glad for at du har gjort. Det er ting som at lægge et budget som vi har skrevet om lidt længere nede, hvordan man gør. Det er også at sikre at man har alt hvad man skal bruge til at kunne benytte sit NemID. Det er en lille detalje som mange overser. Men for at kunne optage et lån hos SparXpres, så skal du underskrive med NemID digital signatur. Alle lån hos SparXpres bliver derfor også kaldt for lån med NemID. Der er en helt simpel grund til hvorfor at SparXpres har valgt at benytte NemID i deres låneprocess.

En af hovedårsagerne er fordi at NemID digital signatur er med til at øge sikkerheden for SparXpres’ kunder. NemID digital signatur sikrer nemlig at dem der ansøger om et lån hos SparXpres, også er dem de udgiver sig for at være. Du kan kende ens email, adresse, telefon nummer osv. Men det er langt sværere at kende NemID information, grundet NemID nøglekortene der skal bruges. Så hvis du overvejer et lån er det en rigtig god ide at sikre sig at du har flere nøglekort tilbage til dit NemID. Har du ikke, er du nemlig nødsaget til at bestille flere, hvilket kan tage op til 2 uger. Finder du først ud af at du ikke har flere nøglekort tilbage, når du står og skal til at ansøge om lånet, vil du ikke kunne få et lån før du har modtaget flere nøglekort.

Mobillån

Når det kommer til at skulle optage et lån hos SparXpres, så er det mange forskellige måder du kan gøre det på. Du kan enten sætte dig med din computer og ansøge via computeren. Men en af de platforme der har set en markant stigning i brugere de seneste år, har været mobilen. Mobillån er i dag en af de mest brugte måder at optage et lån hos SparXpres.

Den væsentligste grund til hvorfor mobillån er blevet så populært er grundet udviklingen af mobilerne. Mobil industrien har derfor haft en enorm indflydelse på lånemarkedet. I dag kan en mobil stort set det samme som en computer. Folks stigende afhængighed af mobilen har også været med til at rykke mobillån til øverst på listen. I dag kan man nemlig næsten ikke gå mere end en time uden at have været på sin mobil mindst en gang. For bare 5 år siden, var mobilen et redskab der var i udvikling, men stadig ikke lige så essentiel et redskab i folks hverdag som den er i dag.

SparXpres og de andre låneudbydere har også haft en indvirken i at gøre mobillån mere attraktivt for låntagere. Det har de gjort ved at fokuserer deres ressourcer i at gøre deres hjemmesider så mobilvenlige som muligt. Alle kender det med at gå ind på en gammel hjemmeside over mobilen. Man kan kun se halvdelen af siden, da den nemlig ikke er optimeret til at ændre sig når man går ind på den fra sin mobil. Det har SparXpres sørget for ikke er sagen på deres hjemmeside. Du kan lige så nemt over mobilen se krav og betingelser, nemt og hurtigt kunne ansøge om lånet over mobilen og få svar lige så hurtigt som var det gjort over computeren.

Hvad er smslån?

SMS lån var det gamle alternativ til at optage lån på farten. Måden det foregik på var du sendte en sms med dine oplysninger, det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid, hvorefter du ville få et svar per sms omkring hvorvidt du var godkendt til lånet eller ej. Det var meget populært dengang hvor at mobilen kun kunne ringe og skrive. Der var nemlig dengang ikke mulighed for at gå på nettet med sin mobil. Så alternativet til at tage et lån på farten var der ikke. Da mobilerne blev avanceret nok til at gå på nettet, der døde smslån også.

Der er en rigtig god forklaring på hvorfor låneudbyderne valgte at stoppe med at tilbyde smslån. I takt med at mobiler også kaldet smartphones bliver mere og mere avancerede og kan mere og mere var der til sidst ikke brug for at have en alternativ måde at låne på mobilen. Nu hvor mobilerne er blevet så avancerede og låneudbyderne hele tiden forbedrer deres hjemmesider og gør dem mere mobilvenlige, låner man bare igennem deres hjemmeside over mobilen. Så der er ikke længere brug for at man kan låne over sms.

Alt andet lige er smslån bare en mere besværlig måde at optage et lån på, da man skal kende til deres krav, betingelser, lånebeløb, løbetider og renter i hovedet når man lavede et smslån. Nu kan du ligeså nemt på mobilen gå ind på deres hjemmeside hvor alt informationen omkring lånet står og så udfylde låneansøgningen derigennem. Smslån døde i takt med at mobilerne nærmede sig computerne.

Minilån online

Der er mange forskellige fagtermer når det kommer til at skulle optage et lån. Der er termer som minilån, mikrolån, gratis lån, lån trods RKI mm. Minilån er en af de mest populære lån udover kviklån. Kviklån skal dog siges at være betegnelsen for alle de lån vores låneudbydere tilbyder. Minilån er en sektor af kviklån. Minilån udgør den del af kviklån der går fra lån 5000 kr op til 25.000 kr. Af den grund har vi inkluderet minilån som værende under SparXpres lånemuligheder. Selvom minilån kun dækker halvdelen af de lånebeløb du har mulighed for at optage hos Spargo Finans, er det de lån der oftest bliver taget hos SparXpres. Så minilån hos SparXpres, betyder mere end man lige tænker over ved første øjekast.

Vi foreslår også at hvis du står og overvejer et lån og du ikke før har optaget et lån, at du går efter de minilån som SparXpres tilbyder. Det er fordi at SparXpres har en af de laveste renter på markedet. Så hvis du optager et lån hos dem er du sikret et lån med en rente der er til at have med at gøre. Hvis du så efter at du har lån for eksempel 15.000 kr hos SparXpres, skal du betale mellem 1497kr og 433 kr om måneden alt efter om du vælger 12 måneders op til 60 måneders løbetid.

Det er nemt at gå op når man ved at man kan håndtere det. Men det er svært at fortryde sit lån hvis man har fået taget et der var for stort. Du har nemlig kun de 14 dages lovmæssige fortrydelsesret. Derfor start med et lån der er overskueligt og som du ved du har økonomien til at betale tilbage. Det er altid den bedste og sikreste måde at gøre det på.

Hvilken risiko er der ved et lån?

Når det kommer til at låne penge er der altid en risiko. Det man skal tænke over når man skal ud og låne penge er hvad kan du gøre for at mindske den risiko mest muligt. Det kan være ved at sammenligne alle de låneudbydere der tilbyder det du har brug for. Lave et budget over dine udgifter og indtægter. Det kan være ved at tage et lån der gøre at du stadig har en god sjat penge til overs efter alle udgifter er betalt, da der kan komme uventede ting hver måned. Hos SparXpres er risikoen ved at låne penge dog langt lavere end de er hos så mange andre låneudbydere. SparXpres har nemlig en af de laveste debitorrenter på det danske lånemarked. Hvis du tager et lån på 15.000 kr og betaler det tilbage indenfor 12 måneder, vil det du skal betale i renter kun være 2190 kr.

Det er en meget lav rente som hvis du deler det op i de 12 måneder blot vil blive til 182 kr om måneden i rente for et lån på 15.000 kr. Det er en absurd lav rente som er med til at sikre dig mindst mulig risiko involveret i lånet. Selvfølgelig skal du være klar over at hvis du ikke betaler renter og afdrag månedligt, vil det få lånet til at stige, hvilket vil resultere i højere betalinger fremadrettet og potentiel RKI registrering. Men med en rente og afdrag så lavt, så er der næsten ingen dårlige undskyldninger.

Lån 18 år

Du er 18 år gammel. Du står og mangler penge til en shopping ferie med tøserne, eller måske en tur til Malaga med drengene. Flybilletten blev lidt dyrere end planlagt og du har derfor akut brug for nogle penge så ferien ikke ender med at du skal vende hver en øre. Der kan SparXpres hjælpe dig hvor rigtig mange låneudbydere ikke kunne. Grunden til dette er at der ikke er mange låneudbydere der tilbyder lån 18 år. Heldigvis er SparXpres en af de låneudbydere der gør.

De låneudbyder der ikke tilbyder folk på 18 at låne har valgt det af, for os, en ukendt grund. Nogle gør det fordi de ikke mener at man kan styre sin økonomi godt nok til at det er rentabelt for dem at låne til dig. Andre gør det for at beskytte nyudklækkede myndige fra at ende i en gæld med det samme. Grunden kan være mange, og det er ikke forkert. Det kan være farligt hvis ikke man sørger for at betale lånet tilbage til tiden. Har man ikke tjekket låneudbydernes faktorer og krav igennem og derfor ikke har en fornemmelse af hvor meget man skal sørge for at have sat til side til at afdrage. Vil man meget hurtigt blive overrasket negativt. Man vil ende med at have ophobet gæld fordi ubetalte renter fører til et højere beløb der også kommer renter på. Renters renter kan være farligt.

Derfor er det vigtigt at hvis du er 18 år og har brug for et lån hos SparXpres, at du sikrer dig at du ved hvad lånet indebærer. Har du forstand på økonomi og ved at du har penge nok i fremtiden til at betale lånet tilbage, så er et lån hos SparXpres fantastisk og en af de billigste på markedet.

Lån trods RKI

Nogle står i den triste situation at de er blevet registreret i RKI som dårlig betaler. Det giver utrolig mange problematiske situationer. Både ved banken, men selv hvis man skal ud og købe en ny telefon med nyt abonnement. For eksempel er det ikke muligt at få et EU abonnement med data i udlandet hvis du er registreret I RKI eller debitor. Udover det så er det nær umuligt at optage lån i alle afkroge. SparXpres er desværre for dem der er registreret i RKI, ikke en låneudbyder der tilbyder lån trods RKI. Der er ingen af de låneudbydere vi samarbejder med der tilbyder lån trods RKI. En af de vigtigste grunde til hvorfor det er, er på grund af sikkerhed. Det at tilbyde lån uden sikkerhed er allerede risikabelt for låneudbyderne. Derfor har næsten alle valgt ikke at låne ud til folk der er dårlige betalere.

De lånemuligheder der så er tilbage, efter alle de oprigtige kendte låneudbydere ikke tilbyder lån trods RKI, er ikke nogle særligt gode. Det er lån trods RKI, men det er lån med så absurd en rente at det er nær umuligt at betale tilbage. Der er store gebyrer for opstart, og straf gebyrer hvis du overskrider løbetiden. Med andre ord er de muligheder for lån trods RKI, noget vi tager stor afstand fra. Det er så langt fra det niveau af kundeservice vi har som minimum. Det er låneudbydere der udnytter folk der allerede har økonomiske problemer. Af denne grund har vi også valgt ikke at henvise til nogen af de låneudbydere der tilbyder lån trods RKI. Det gør vi fordi vi har den overbevisning at et lån trods RKI hos de låneudbydere, kun vil gøre ondt meget værre.

Lån uden sikkerhed gør lån nemmere

Det unikke ved at låne hos SparXpres fremfor et banklån, er at du har mulighed for at tage et lån helt uden at stille sikkerhed i noget af det du har. Det at stille sikkerhed betyder er at banken kan opkræve dig at sælge det du har stillet i værdi. Hvis du ikke er eller har været i stand til at afdrage på dit lån over en længere periode. Det vil blive relevant efter en lang række rykkere på lånet. Opringninger/ mails for at minde dig om at du ikke betaler. Det gør at du som person kan ende med at miste dit hus, din bil eller hvad du nu har stillet i sikkerhed hvis du ikke er i stand til at betale lånet tilbage.

Sådan noget gør SparXpres ikke med nogle af deres lån. Der er ingen krav om at stille sikkerhed i nogen form eller art. Det eneste krav der er hvis man vil have et lån hos SparXpres er du ikke må være registeret i RKI eller Debitor. Derudover ligesom et hvert andet lån, skal du afdrage på dit lån og betale det tilbage. Gør du ikke, vil gælden stige. Men aldrig nogensinde ende ud i at du kan få taget noget fra dig der er dit.

Det at det ikke er krav at du skal stille noget i sikkerhed når du skal tage et lån hos SparXpres, er også med til at mindske tiden det tager fra du ansøger om lånet til at pengene er på din konto, dramatisk. Der er meget papirarbejde involveret i at lave en aftale omkring at du stiller sikkerhed i din bil eller hus. Det er der ikke med et lån hos SparXpres.

Læg budget inden lån

Noget at det vigtigste når du skal optage et lån hos SparXpres er at du gør dit hjemmearbejde. Det der menes her er at du sørger for at du ved hvor meget du har råd til at låne. At du har styr på din økonomi og hvor mange penge du bruger på hvad. Her er der en ting der overruler alle andre ting når det kommer til økonomisk overblik. Budgetlægning.

Når du lægger et budget for du et overblik over hvad de forskellige ting du betaler til hver måned koster hver for sig og alt i alt. Du kommer til at få et overblik over dit månedlige rådighedsbeløb og dermed hvor mange penge du har at gøre godt med månedligt.

Budgettetlægningen starter ud med de faste udgifter. Det er udgifter som du betaler hver måned som er essentielle for din livsstil. Det er ting som internet, mobil, afdrag på huslån eller husleje, el, vand og varme. Derefter kommer der de øvrige faste som på mange måder ligner de faste udgifter. Forskellen her er at det er nogle faste udgifter som du godt kan leve uden men nødvendigvis ikke ønsker at leve uden. Nice to have, not need to have. Det er ting som fjernsyns boks, HBO, spotify, Netflix, bil osv.

Den sidste og vigtigste post, er madposten. Grunden til dette er at det er den post der er sværest at lave, og sværest at overholde. Men det er samtidig her at der er allerflest penge at spare hvis man skaber noget struktur over ens indkøbt. Nogle fifs til dette er først og fremmest vælg et ugentligt mad beløb og hold dig til det. Derefter køb stort ind af ting du bruger ofte når der er tilbud. Generelt gå efter gode tilbud.

Er du i tvivl om et lån er noget for dig?

Rigtig mange mennesker overvejer at optage et lån. Mange finder tanken om at få penge mellem hænderne inden for 2 dage, meget tiltalende. Men antallet af dem der overvejer at tage et lån, og dem der faktisk gør det, er meget forskelligt.

En af hovedårsagerne til hvorfor mange vælger at lade være med at optage et lån hos for eksempel SparXpres. Det er fordi rigtig mange mennesker har den holdning at man skal holde sig fra kviklån. Det er også rigtigt at kviklån kan gå hen og blive utroligt dyre. Men hvis du ved hvad du leder efter og måske ønsker et beløb over 10.000 kr, så kan du faktisk gøre det billigere end du tror. Selvfølgelig vil det altid være billigere at lade være. At bruge sine egne penge er gratis, det er brugen af lånte penge. Forhåbentlig vil guiden fra os give dig en bedre mulighed.

Når du så er kommet lidt tættere på beslutningen om at tage et lån, får mange tanken om det nu er en god ide at låne penge til det du ønsker at bruge pengene på. Tanker om det måske er latterligt at ville lige netop det du vil. Her er der kun en ting at sige. Det at låne penge bliver brugt til en million forskellige ting. Ingen mennesker er ens, og det er grunden til et lån også sjældent.

Vi kan derfor ikke sige hvad der er rigtigt at låne penge til og hvad ikke er. Vi kan give dig 2 gode spørgsmål du kan stille dig selv inden du laver det endegyldige valg.

1: Har du råd i det lange løb at betale lånet tilbage?

2: Vil glæden lånet giver, opveje det du ender med at skulle betale?

Hvis du kan svare ja til begge, er lån det rigtige.

Lovkrav for lån

Det kan nu måske virke som om at der er en masse krav og betingelser til dig, og dermed er det bare låntagerne der dikterer. Men låneudbyderne har også lovmæssige krav at overholde. Til dem er der en række lovmæssige krav de skal opfylde for lovligt at kunne drive deres virksomhed som låneudbyder. De skal følge disse love til punkt og prikke. Gør de ikke vil de ende med bøder og til sidst nedlukning. SparXpres overholder alle de lovmæssige krav. De har nemlig ingen interesse i at miste deres virksomhed og snyde de kunder de lever af.

Visning af ÅOP tydeligt på lånesiden

Alt nyttig og vigtig information omkring et givent lån skal være tydeligt fremvist på siden der omhandler lånet og låneansøgningen. Der må ikke være vigtig information omkring et lån, der er svært at finde. Det er ting som renter, løbetiden for lånet, lånebeløbene, gebyrer, total omkostninger for lånet, månedlige afdrag osv.

Når du som låntager har valgt dit ønskede lånebeløb og løbetid. Så skal det tydeligt fremstå hvor meget det givne lån alt i alt kommer til at koste i sidste ende. Samtidig skal det være fremvist hvor meget du som låntager skal betale månedligt i afdrag af lånet.

Opfylder SparXpres og alle andre låneudbydere ikke disse krav, kan der meget hurtigt opstå forvirring. Det kan føre til at en låntager måske en uge efter at have optaget lånet opdager noget hun eller han ikke var klar over i starten. Det kan føre til store problemer og en følelse af at man er blevet snydt og fejlinformeret. Men vi kan med sikkerhed sige at SparXpres opfylder alle krav.