Hjem » Låneudbydere » Vivus – Lån uden sikkerhed

Vivus – Lån uden sikkerhed

Vivus er en anerkendt udbyder af kortfristede lån, og deres motto er ”penge til tiden”. Det afspejler, at de er i stand til at tilbyde en hurtig, sikker og smart lånemulighed til privatpersoner i Danmark. Hos Vivus vil de forny og forbedre markedet for kortfristede lån ved at tilbyde en kundefokuseret løsning, der muliggør, at du kan låne på en nem og overskuelig måde. Hos Vivus kan du derfor få pengene direkte ind på din konto samme dag. Vivus er den billigste udbyder af kortfristede lån – og dit første lån er gratis! Læs mere om Vivus’ gratis, dvs. rentefrie og gebyrfrie, lån nedenfor.

Vivus udbyder således hurtige, enkle og omkostningseffektive lån til alle danskere. Du får pengene overført direkte på din konto uden krav om sikkerhed eller udfyldelse af besværlige dokumenter. Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne i intervallet fra 100 kr. til 6.000 kr. i op til 30 dage.

Vivus er ejet af 4finance Danmark, der er en del af 4finance koncernen. I koncernen fokuserer man på at skabe værdi for privatpersoner ved at innovere og forbedre finansielle transaktioner mellem kreditgiver og kunder. Vivus og den samlede koncern har i dag mere end 1.000.000 kunder.

Krav til dit Vivus Lån

For at kunne optage lån hos Vivus skal du være 20 år gammel og dansk statsborger. Herudover skal du have et NemID og ikke være registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret. Det skal være muligt at kontakte dig via en aktiv e-mail adresse, en dansk folkeregisteradresse og et dansk telefonnummer. Endelig skal du have en dansk bankkonto, og ovenstående kan vel opfyldes af de fleste danskere.

Få et gratis, rentefrit lån med Vivus Lån

Rentefri lån findes i mange udgaver og udformninger, og man skal passe på, at man ikke får valgt det forkerte. Mange rentefri lån kommer med gebyrer eller andre dårlige overraskelser, der gør, at lånet i juridisk forstand stadigvæk er et rentefrit lån, men i praksis ikke lever op til kundens forventninger. Hos Vivus tilbyder de første lån rentefrit. Der er ikke bare tale om ”et juridisk rentefrit lån”, men derimod et 100% rente- og gebyrfrit lån, såfremt tilbagebetalingsdatoen overholdes.

Vivus tilbyder rentefrie lån til deres kunder for, at de kan afprøve deres produkt kvit og frit. Det er altså derfor, at de tilbyder første lån som et rentefrit lån. Ved at give rentefri lån til førstegangskunder får de mulighed for at fremvise deres produkt, og nye kunder oplever dermed, hvor let og gnidningsløst et låneforløb hos selskabet kan foregå. Endvidere kan de vise nye kunder, at de sagtens kan tilbyde helt rentefri lån, uden at serviceniveauet påvirkes. Et rentefri lån virker for nogle for godt til at være sandt, men Vivus ønsker blot at tilbyde folk muligheden for at prøve dem af, uden at de løber en økonomisk risiko.

Et rentefrit lån er et simpelt produkt, og ansøgningsprocessen er tilsvarende hurtig og simpel. Der opstår ingen skjulte renter og gebyrer, hvis der tilbagebetales rettidigt. Du vil løbende modtage information omkring dit lån pr. e-mail og sms, og de sender dig også en påmindelse dagen før din tilbagebetalingsdato, så du ikke risikerer at glemme den. Et rentefrit lån hos Vivus er meget mere end et almindeligt rentefrit lån, og Vivus arbejder på højtryk for altid at tilbyde en imødekommende og kompetent service.

Inden for få minutter vil dit lån kunne blive godkendt, og du vil modtage svar på din ansøgning via SMS og e-mail. Er du kunde hos Nordea, vil pengene på hverdage inden kl. 17:30, blive indsat indenfor to timer. Ved ansøgninger, der er modtaget efter kl. 17:30, vil pengene først blive overført næste bankdag. Hvis du ansøger om et lån inden kl. 17:30, vil pengene gå ind på din konto næste hverdag uanset bank. Ansøges der om et lån efter kl. 17:30, vil pengene gå ind på din konto efter to hverdage uanset bank.

Det er som nævnt gratis at optage sit første lån hos Vivus, og hos Vivus kan man efter omstændighederne låne op til 6.000 kr. pr. gang.