Hjem » Låneudbydere » Turbolån

Turbolån

FØR DU LÆSER VIDERE VIL VI GØRE OPMÆRKSOM PÅ AT TURBOLÅN ER BEGÆRET KONKURS

DU KAN LÆSE MERE HER

Turbolån er en af de mere ukendte og små låneudbydere på markedet. Det er dog ikke ensbetydende med at de er dårligere. Hos Turbolån får du fremvist hvad lånet kommer til at koste, hvor meget du skal betale i renter. En speciel ting ved Turbolån er at de også giver dig en tabel over hvor meget du skal betale hver måned, allerede på starten af siden. Denne gennemsigtighed betyder at du får alle de informationer du skal bruge til at få en ide om hvad det koster og om det er noget for dig. Da gennemsigtighed er noget der er vigtigt for både os og vores læsere og kunder, vil Turbolån helt klart ikke skuffe på denne front. For at kunne optage et lån skal du være fyldt 20 år, da de ønsker at beskytte unge mennesker mod at tage lån de ikke har indtægten til.

Turbolån er egen virksomhed, kaldet Turbolån A/S. Mange andre låneinstitutter er ejet af en anden større fond eller virksomhed. For eksempel så er Leasy minilån ejet at Leasy A/S. Nogle andre som ikke giver sig selv kan for eksempel Simba som er ejet og styret af Capitolia koncernen. Det betyder ikke særligt meget, men er noget der er rart at vide hvis man skal klage eller noget helt andet. Turbolån er ihvertfald kun Turbolån. Hvis du ønsker at få svar på visse ting og dermed ønsker kontakt med Turbolån. Så er åbningstiderne hos dem 9-19 mandag til torsdag. 9-14 fredag. 9-19 lørdag og søndag og lukket i helligdage. Det tager ikke Turbolån mere end højest 2 dage at modtage pengene, men hvis der er andet du mangler klarhed fra Turbolån, så kan du ringe eller skrive inden for disse tidsrum og få svar på alt.

Turbolån Rentesatser

Rentesatsen hos Turbolån ligger fast på 243 % debitorrente. Debitorrenten er renten for et helt år. Det kan måske virke som meget, men det er ikke den månedlige rente. Hvis renten lå på månedligt 50%, ville et lån 10.000 kr, ende med at koste 4000 kr om måneden i rente. I stedet det som debitorrenten er, er at det ville koste 3800kr i rente på et helt år.

Debitorrenten hos Turbolån er dog højere end gennemsnittet hvis man kigger på debitorrenten hos alle låneudbydere der tilbyder kviklån. Det er fordi at når man kigger overordnet vil man også inkludere de låneudbydere er tilbyder lån fra 10.000 kr op til 100.000 kr for eksempel. Det er låneudbydere der kun tilbyder kviklån og ikke mikrolån. De kan have en lavere rente og stadig tjene flere penge end Turbolån for eksempel. Grunden til dette er jo at jo større et beløb man låner, jo mere betyder procenterne. 10 procent af 1000 kr er 1000 kr. Men 10 procent af 10.000 kr er 1000 kr. Så for at Turbolån skal være i stand til at have ansatte, have hjemmesiden kørende og alt imellem, så kræver det en højere debitorrente for at gøre virksomheden rentabel.

Kigger man derimod på rentesatser forbundet med låneudbydere der tilbyder de samme lånebeløb som Turbolån. Så vil man se at de fleste har en langt større debitorrente for lånet. Det betyder bare at renten hos Turbolån, selvom den er højere end nogle andre låneudbydere, er den lav i forhold til de konkurrenter der har samme lånebeløb.

Så hvis du går med tanken om et lille lån på mellem 1000 kr og 6000 kr, så vil vi  foreslå Turbolån som en af de låneudbydere hvor du får god service og gennemsigtighed i dit lån.

Turbolån tilbyder fast lav rente til alle

Når de fleste vil låne penge er en af de ting som 99% af alle lån søgere kigger efter allerførst er renten. Renten er det essentielle i et lån, når man skal vurdere om det er et billigt lån eller ej. Renten hos Turbolån ligger på en debitorrente på 243%. Det er vigtigt her at understrege at debitorrenten hos Turbolån udgør den årlige rente og ikke den månedlige. Den månedlige rente vil derfor ligge på ca 29%. En rente på 29%, når der er tale om minilån og mikrolån er faktisk en meget normal rente. Nogle låneudbydere der tilbyder de samme lånebeløb som Turbolån har en månedlig rente på op mod 39%. Det gør Turbolån til en meget attraktiv låneudbyder når man skal ud og optage et lån på mindre end 10.000 kr. Så hvis du står og mangler penge til enten forbrug eller noget helt andet, så er Turbolån en god lånemulighed

En vigtig ting du skal huske på er. Jo kortere tid du bruger på at betale lånet og jo lavere lånets størrelse er, desto mindre kommer du i kroner og øre til at betale. Så jo lavere et lånebeløb er jo mindre betydning har rentesatsen. Vi kan tage en sammenligning for at sætte tingene i perspektiv. Hvis vi tager et lån 10000 kr hos Turbolån og sammenligner med et fiktivt lån på 100.000 kr med samme rente på 10%. En rente på 10% af 10.000 kr vil være en månedlig rente på 1000 kr, mens lånet på 100.000 kr vil have en månedlig rente på 10.000 kr. Hvis vi ændrer renten til 5% hvilket er halvdelen, vil du spare 500 kr på lån 10.000 kr, men spare 5000 kr på lån 100.000 kr. Så selvom ændringen i renten er præcis den samme, er der en forskel i besparelse på 3500.

Turbolån Gebyrer

Når det kommer til gebyrer og ekstragebyrer er Turbolån virkelig attraktiv.. Størstedelen af låneudbydere har et højt oprettelsesgebyr tilknyttet deres lån. Oprettelsesgebyret kan komme helt op på 8000 kr for nogle af de store lån. Hos Turbolån har de absolut ingen gebyrer. Udover gebyret på betalingen, men det er ikke noget man kan slippe udenom.

Udover betalingsgebyret så er der også andre gebyrer som du skal være klar over. Alle låneudbydere har disse gebyrer, da det ikke er noget de kan komme udenom. Det første gebyr er faktureringsgebyret. Det ligger på 33 kr pr faktura sendt afsted. Grunden til de beder om en lille betaling, er fordi det koster dem penge at få folk til at sende og lave fakturaerne. Den næste er så betalingsgebyret på 20 kr.

Mange låneudbydere har også et gebyr på betalingsservicen. Turbolån har dog ikke et betalingsgebyr. Det er noget de har valgt da det er dyrt at sætte op og de hellere vil fokusere på at få Turbolån til at blive en succes, da de ikke er en af de store spillere på markedet. De har dog meget fokus på kundeservice og gennemsigtighed med deres lån. Du kan altid få svar på spørgsmål du måtte have omkring en lånemulighed. Turbolån ansatte står klar til at hjælpe netop dig. Det er med til at sikre at låntagerne ikke ender i forhøjet gæld fordi de har taget et lån de ikke har råd tid.

De låneudydere der har valgt at få betalingsservicen er dem der er har penge og ressourcer nok. Forhåbentligt for Turbolån så er det noget de kan tilbyde deres kunder i fremtiden. Det er ikke noget der er meget vigtigt, gør det bare nemmere for kunderne at betale deres lån tilbage og ikke glemme månedlige betalinger.

Få et uforpligtende tilbud hos Turbolån

Når du skal optage et lån er en af de vigtigste ting for Turbolån at du ikke føler dig presset eller stresset når du skal tage beslutningen. De vil ihvertfald så vidt muligt gøre deres bedste for at de ihvertfald ikke er deres skyld at du føler dig presset og stresset over situationen. Derfor er det vigtigt for Turbolån at understrege at det er totalt uforpligtende at ansøge om et lån hos dem. Hvis du, når du får svar, finder du af at du ikke ønsker det alligevel af den ene eller anden grund. Så er det også helt okay, og det vil ikke koste dig noget at sige nej, selv efter din låneansøgning er blevet godkendt og du modtager et lånetilbud. Hvis lånetilbuddet ikke passer dig, eller du skifter mening af den ene eller anden grund, så skal du bare afvise lånetilbuddet sendt til dig.

Turbolån har nemlig næsten lige så meget at miste som selve låneudbyderen hvis du optager et lån som du ikke har været sikker på, eller som du ikke kan betale tilbage. De vil få dårlig omtale som i forvejen ikke er god på kviklån. De vil skulle sende rykkere hvis låntageren ikke betale sine månedlige afdrag og renter. Derfor ønsker Turbolån kun at få de mennesker igennem der er indforstået med lånet, hvad lånet kommer til at kræve af låntageren. Det sker selvfølgelig altid at nogen mennesker optager et lån hos Turbolån uden at kende de forpligtelser som lånet har til låntageren, rente økonomisk. Det er nemlig en fast udgift du skal sørge for at betale hver måned. Det er en ny udgift. Så hvis du i forvejen har problemer med at komme igennem måneden med plus på kontoen, vil et lån kun gøre det værre i det lange løb.

Krav for optagelse af lån hos Turbolån

Turbolån er for alle og tilbyder låntageren selv at bestemme hvordan lånet skal være. Med det menes der at du selv bestemmer hvor meget du vil låne, du bestemmer selv hvor længe du vil have til at betale lånet tilbage, og du har mulighed for at indfri lånet hvis du i fremtiden får mulighed for det. Men alt dette bliver givet med en pris. Der er nemlig en række krav du som låntager skal opfylde for at kunne modtage et lån hos Turbolån. De har disse krav for at sikre at dem de låner til betaler deres lån tilbage. At det er låneudbydere som ikke fra starten af er for dårligt økonomisk stillet.

De følgende krav for at kunne optage et lån hos Turbolån er:

 • Alderskravet for at kunne optage et lån hos Kassekreditten ligger på 20 år. Det lovmæssige alderskrav ligger dog kun på 18 år. Grunden til at Kassekreditten har valgt at hæve aldersgrænsen kan være for at beskytte nye myndige mod lån de ikke kan betale tilbage. Eller for at sikre deres virksomhed mod dårlige betalere.
 • Du skal være bosat i Danmark. Det inkluderer dansk adresse.
 • Du skal have dansk pas og være dansk statsborger.
 • Du skal informere dit fulde navn
 • Aktiv E-mail adresse til godkendelse af lån
 • Oplyse dit telefon Nummer.
 • Turbolån benytter, som så alle andre låneudbydere, sig af NemID til at godkende at du er den person du udgiver dig for at være.
 • Hvis du er registreret I RKI eller Debitor vil du få en afvisning af din låneansøgning. Turbolån har som alle andre af vores låneudbydere nultolerance for folk der er registreret som dårlige betalere.
 • Hvis du opfylder disse krav, vil du med sikkerhed få godkendt din låneansøgning af Turbolån. De vil samtidig glæde sig meget over at have dig som kunde.

Lån penge nemt og billigt hos Turbolån

En af de ting som gør at Turbolån er så attraktivt et valg, er det faktum at det er nemt overskueligt og billigt at optage et lån af Turbolån. Af selv samme grund har vi valgt at kategoriserer Nupp lånemuligheder som billige lån. Grunden til at vi mener at Turbolån er et billige lån er ikke kun på grund af renten. Renten ligger lidt højere end gennemsnittet. Men beløbene for lånene er også lavere og dermed ender det ud i ikke at blive så højt et beløb kroner og øre man ender med at betale. Så når vi sammenligner med låneudbydere der tilbyder samme lånebeløb som Turbolån, så kan vi få det rigtige billede om Turbolån er billige lån eller ej. Og der scorer Turbolån stort. Deres rente er på samme niveau med de fleste og lavere end nogle. Så Turbolån ligger lidt under gennemsnit der.

Når Turbolån nu kun lægger en smule under gennemsnittet, hvordan kan det så være at vurdere dem som værende billige lån? Grunden til det er fordi de tilbyder rentefrit i 60 dage. Hvis du tager de 2 måneder hvor renten ligger på 0, og så tager det med ind i regnestykket, ryger deres lån langt under deres konkurrenter. Derudover så er der ingen skjulte gebyrer, hvilket også kan påvirke om et lån er dyrt eller ej. Der er kun et stiftelsesgebyr på blot 200 kr, og 33 kr hvis du laver afdragsordningen på indbetalingskort i stedet for betalingsservice. Det er meget lidt og dermed vurderer vi Turbolån lån som værende billige lån.

Af den grund kan vi med ro i sindet informere dig om at hvis du leder efter et lån fra 1000 kr op til 6000 kr, så er Turbolån det helt rigtige sted at gøre det.

Turbolån er hurtiglån

Når det kommer til hvor hurtigt Turbolån er til at svare på din låneansøgning, komme med et tilbud til dig som låntager og selve overførslen af pengene. Så kan man dertil sige at de følger med den gode del af låneudbyderne på markedet. De er ikke hurtigere end mange af deres konkurrenter. Men de er samtidig heller ikke oppe ved dem der er vurderet til at ikke at tilbyde hurtige lån som Bank Norwegian.

Det passer ikke, Turbolån er faktisk en af de hurtig lån på markedet der er hurtigst. Det tager ikke mere end 15 minutter fra du har sendt ansøgningen afsted til at de har kommet med et svar på din låneansøgning og hvis den blev godkendt, så pengene sendt afsted. Det mest normale når det kommer til hastigheden på lån. Det er ca 15 minutter på at få svar på låneansøgningen og så et par timer til 2 dage før at pengene lander på kontoen. Det skal også siges at hvis du ansøger om et lån hos Turbolån i weekenden, vil de ikke kunne tilbyde en ligeså hurtig levering. Ikke på grund af Turbolån, men på grund af bankernes åbningstider.

For at blive kategoriseret som en låneudbyder der tilbyder hurtig lån skal man opfylde visse uskrevne krav. Låneudbyderen skal give svar på låneansøgningen max 1 time efter den er sendt. Der må ikke gå mere end 2 dage før pengene er på låntagerens konto. Dette er noget som Turbolån opfylder til punkt og prikke, og mere end det. Vi danskere har ikke tid til at vente på lån, der er så meget andet vi skal vente på. Hvorfor så vælge en låneudbyder hvor der kan på dage før du får svar, når du kan benytte Turbolån og få pengene udbetalt samme dag.

Turbolån tilbyder kviklån

Når man taler om at optage et lån hos Turbolån, vil der altid være tale om at tage et kviklån. Kviklån er navnet for alle de lån som er nemme at tage, som er hurtige at tage, og som giver dig penge her og nu. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge dit kviklån fra Turbolån på. Så længe du sørger for at betale de månedlige afdrag, så er det helt op til dig selv hvad du bruger pengene på. Nogle skal måske bruge et lån fra Turbolån, til at komme ud og rejse her til sommer sammen med sin kæreste. Nogle skal bruge et lån fra Turbolån til at købe et nyt fjernsyn, da det gamle var gået i stykker. Mange bruger også lån fra Turbolån til at købe alt mellem himmel og jord, det er helt op til en selv.

Det er da også noget som rigtig mange danskere har benyttet sig af. Kviklån er rigtig populært i danmark, netop fordi det giver muligheden for frihed og gøre ting man normalt ikke ville have råd til. Efterfølgende vil man bare betale lidt af om måneden, og det man fik var en fantastisk ting, eller en lækker oplevelse for 950 kr om måneden . Det er rigtig tiltalende for rigtig mange danskere. Og med den rente der på de kviklån du kan få hos Turbolån, så er der intet at sige til at rigtig mange mennesker vælger at slå til.

Turbolån tilbyder lidt af kviklån beløbene. Lån op til 10.000 kr. Så hvis du står og leder efter en god og pålidelig låneudbyder, der giver dig mulighed for at vælge de mest populære lånebeløb, til en fast lav rente. Så er Turbolån den rigtige låneudbyder at benytte sig af.

Turbolån er også kaldet Minilån

Når det kommer til at optage et lån hos Turbolån eller hvilken som helst anden låneudbyder. Så vil du støde på en masse forskellige fagord. Nogle kan virke som om at det er ord for præcis det samme. Minilån og kviklån for eksempel. Hvad er forskellen på et minilån hos Turbolån og et kviklån? Og til det er der ikke andet at sige, end der er ingen forskel på de to lån hos Turbolån, men det kan være forskel på dem hvis du kigger på 2 forskellige låneudbydere. Grunden til dette er fordi at minilån er en del af kviklån. Man kan sige at kviklån er ligesom ordet dyr. Minilån er så pattedyr, en del af dyreverdenen, men ikke det hele.

Du får her en uddybning. Minilån er lånebeløb fra 1000 kr op til 25.000 kr. Kviklån derimod er lån fra 50 kr op til 400.000 kr. Det er alt sammen kviklån, derfor vil det også være det ord du ser mest. Men hvis du foreksempel specifikt leder efter et mindre lån, for eksempel lån 500 kr. Så vil det enten være minilån eller mikrolån. Mikrolån er nemlig en endnu mindre del af kviklån. Mikrolån er lån fra 50 kr op til 6000 kr.

Så hvis du ved hvad du ønsker at låne, kan du bruge disse fagord til nemmere at finde frem til de låneudbydere der tilbyder disse slags lån. Minilån er samtidig de lånebeløb der bliver lånt allermest i Danmark. Lån fra 500 kr til 25.000 kr udgør ca 80% af alle de kviklån der bliver tilbudt. Hos Turbolån får du mulighed for at låne op til 10.000 kr. Det er ikke hele minilån skalaen, men det er lån store nok til at give dig muligheder til et lille beløb om måneden.

Turbolån tilbyder også mikrolån

Turbolån og de lånebeløb de tilbyder, strækker sig over 2 forskellige fagtermer. Minilån som skrevet om tidligere, og så mikrolån. Mikrolånene hos Turbolån er de lån op til 6000 kr, selvom de tilbyder lån op til 10.000 kr. Mikrolån er nemlig lån der strækker sig fra 50 kr op til 6000 kr. Og da Turbolån tilbyder lån op til 10.000 kr, så er det lån op til 6000 kr, da de ikke tilbyder lån fra 50 kr.

Mikrolån bliver kaldt for mikrolån da det er de laveste lån på markedet. Det er derfor de lån der er nemmest at betales tilbage og som regel også dem der har aller færrest krav og betingelser involveret. Nogle af de store lån kan have krav om at lave baggrundstjek på din økonomiske situation og nogle skal se løn udbetalinger, så de kan sikre sig at personen er istand til at betale lånet tilbage i fremtiden. Men med mikrolån er det ikke nødvendigt. Selv en 13 årig reklameomdeler har råd til at betale et lån 500 kr tilbage.

Turbolån  mikrolån bliver for det meste brugt for forbrugslån. Grunden til dette er da det ikke er lån som man er nødsaget til at tage som et huslån. Det er lån med lave lånebeløb, derfor er det penge som man hvis man ville, kunne vente med at få og spare pengene op. men nogle gange står man og mangler penge, og gider ikke vente til næste lønningsdag, da man måske har set noget på tilbud til ingen penge. Det er disse spontane ting som Turbolån  og deres mikrolån kan hjælpe med. Lange store fremtidslån er ikke noget vi vil råde nogle at benytte Turbolån  til. Hovedsageligt fordi deres lånebeløb er for lave.

Lån penge til et TV med Turbolån

En af de ting som rigtig mange mennesker benytter minilån som er de lån Turbolån tilbyder er til forbrugslån. Forbrugslån er en lån der har henblik at købe noget brugbart til en selv og nærmeste. Det kan være ting eller en rejse eller noget helt tredje. En af de mest populære produkter at optage et lån hos Turbolån er til forskellige former for TV. En af de vigtigste installationer hos størstedelen af danskere er deres computer og TV’et er nummer et. Så hvis fjernsynet går i stykker, eller bare er blevet for gammelt, så kan man ikke vente i flere måneder til at man får sparet op til et nyt lækkert fjernsyn. Hvis du for eksempel ønsker dig det nye LG OLED TV som koster mellem 9.999 kr og 19.999 kr, så er et lån hos Turbolån helt ideelt for dig.

Du kan låne op til 10.000 kr hos Turbolån. Så hvis du allerede har lidt til at betale for fjernsynet og du vil have en af de helt lækre fjernsyn der er på markedet, så kan Turbolån være en rigtig god mulighed for et indskud til det ønskede TV. Det behøves ikke være LG. Mange elsker også Samsungs TV kollektion som for eksempel deres Samsung QLED serie. De ligger i samme prisklasse som LG, så du kan benytte dig af Turbolån i begge scenarier. Ønsker du dig måske et lidt mindre TV, så kan du også sagtens genytte dig af Turbolån, da du ikke nødvendigvis skal tage et lån 10.000 kr. Hvis du ønsker et mindre lån er det også nemt en mulighed igennem Turbolån.

Krav stillet til Turbolån

Det kan nu måske virke som om at der er en masse krav og betingelser til dig, og dermed er det bare låntagerne der dikterer. Men låneudbyderne har også lovmæssige krav at overholde. Til dem er der en række lovmæssige krav de skal opfylde for lovligt at kunne drive deres virksomhed som låneudbyder. De skal følge disse love til punkt og prikke. Gør de ikke vil de ende med bøder og til sidst nedlukning. Turbolån overholder alle de lovmæssige krav. De har nemlig ingen interesse i at miste deres virksomhed og snyde de kunder de lever af.

En liste over de lovmæssige krav Turbolån skal opfylde for lovligt at kunne tilbyde lån.

Fremvisning af ÅOP tydeligt på lånesiden

Alt nyttig og vigtig information omkring et givent lån skal være tydeligt fremvist på siden der omhandler lånet og låneansøgningen. Der må ikke være vigtig information omkring et lån, der er svært at finde. Det er ting som renter, løbetiden for lånet, lånebeløbene, gebyrer, total omkostninger for lånet, månedlige afdrag osv.

Når du som låntager har valgt dit ønskede lånebeløb og løbetid. Så skal det tydeligt fremstå hvor meget det givne lån alt i alt kommer til at koste i sidste ende. Samtidig skal det være fremvist hvor meget du som låntager skal betale månedligt i afdrag af lånet.

Opfylder Turbolån og alle andre låneudbydere ikke disse krav, kan der meget hurtigt opstå forvirring. Det kan føre til at en låntager måske en uge efter at have optaget lånet opdager noget hun eller han ikke var klar over i starten. Det kan føre til store problemer og en følelse af at man er blevet snydt og fejlinformeret. Men vi kan med sikkerhed sige at Turbolån opfylder alle krav.

Råd og vejledning inden optagelse af lån hos Turbolån

Hvis det at optage et lån op til  10.000 kr hos Turbolån er noget du ønsker at gøre. Så er der nogle overvejelser du skal gøre dig selv for at finde frem til om et lån hos Turbolån er det rigtige for dig. Vi kan ikke give dig et ja eller et nej for hvornår et lån hos Turbolån er det rigtige valg. Der er nemlig stor forskel fra person hvad deres interesser er, og dermed hvornår man føler ønsket om et lån. For nogle kan et lån hos Turbolån til at få råd til en jagt rejse med gutterne være det rigtige at låne penge til. Mens nogle måske har et totalt had til det at dræbe dyr for fornøjelsen og hyggen, som aldrig i sit liv ville jage og da slet ikke optage et lån for at få muligheden for at gøre det i udlandet.

Vi kan derimod give dig nogle spørgsmål som sætter gang i selvrefleksionen, som kan være med til at skubbe dig i den rigtige retning for dig. Først og fremmest skal du finde ud af om du overhovedet har råd til at opretholde en normal hverdag uden at ende med ikke at have nok penge til slutningen af måneden. Hvis du inden et lån står med 200 kr når du får løn i slutningen af måneden, vil et lån hos Turbolån ikke være det rigtige, da du ville skulle spare andre steder for at få råd til udgifterne til lånet også. Derefter skal du finde ud af med dig selv om glæden lånet giver dig og dit liv opvejer det du ender med at skulle betale i kroner og øre når lånet er betalt tilbage. Hvis du kan svare ja til at du har råd og glæden, så er Turbolån ideel.

Låneprocessen step by step hos Turbolån

At optage et lån hos Turbolån er nemmere end man skulle tro. Din del af låneprocessen tager ikke mere end 15 minutter. Det vil sige at der er meget lidt for dig som låntager, at sørge for. Til at starte med skal du klikke på linket øverst på vores hjemmeside. Derefter vil du komme ind på Turbolån hjemmesiden. Der skal du finde ud af med dig selv hvor mange penge du ønsker at låne og hvor længe du skal bruge på tilbagebetalingen. Du kan låne mellem op til 10.000 kr kr. Lån hos Turbolån får du op til 4 måneder til at betale tilbage. Det er også derfor at de har valgt kun at tilbyde minilån. Det er lån der er hurtige og overskuelige at betale tilbage.

Når du så har fundet frem til hvor meget du skal låne og hvor længe du skal låne det. Så skal du udfylde låneansøgningen. Dette er en meget simpel process der max vil tage dig 2 minutter. Du skal fylde dit navn, adresse, nummer, E-mail, alder, CPR nummer, konto nummer og afslutte med at underskrive med NemID, med NemID Digital Signatur. Når det er gjort er dit arbejde faktisk slut. Du vil derefter skulle vente i et par minutter, hvorefter Turbolån vil vende tilbage til dig med en godkendelse eller afvisning af din ansøgning. Hvis du bliver godkendt, vil du samme dag, op til 2 dage modtage dit lån. Efter dette step er det bare at nyde dit lån, og huske at betale dine månedlige afdrag og renter. Det er vigtigt at du husker dette, ellers vil renters renter ende med at forhøje din gæld markant.

Turbolån tilbyder kun lån uden sikkerhed

Når du skal optage et lån hos Turbolån, vil du altid optage et lån uden sikkerhed. Bare rolig, det kan for nogle lyde meget som noget negativt. Det er heldigvis sådan at det for dig er det stik modsatte. Lån uden sikkerhed betyder i bund og grund bare at du ikke skal stille noget du har af værdi i sikkerhed for lånet. Så faktisk er det en god ting for dig, og noget låneudbyderne vælger at have for at gøre låneprocessen hurtigere. Men udover at at gøre lånet hurtigere, er incitamentet for at have lån uden sikkerhed det faktum at det er bedre for kunderne. Kundeservice og fokus på kunden, er noget Turbolån går meget op i. Derfor er det helt naturligt for Turbolån at have deres lån som lån uden sikkerhed.

Men hvad er så et lån med sikkerhed, og hvor meget værre kan det være end et lån uden sikkerhed? Et lån med sikkerhed tvinger dig som låntager til at sætte noget du har i værdi i sikkerhed for lånet. Det kan være ting som din bil, dit hus, aktier der i bankens øjne er værdifulde(det er jo det de laver). Hvis du så på et tidspunkt ikke betaler dine afdrag over en længere periode. Vil de så helt juridisk lovligt kunne tvinge dig til at sælge det du har sat i sikkerhed. Det er fuldstændig lige meget hvad grunden til at du ikke kan betale dine afdrag er. Om du så har mistet  alt, så vil de også kunne tage det du har stillet i sikkerhed. Der er ingen kære mor i et lån med sikkerhed, hvis man ender med ikke at kunne betale.

ÅOP forklaring inden optagelse af lån hos Turbolån

Alle lån hos Turbolån har ÅOP fremvist. ÅOP er nok noget de fleste af stiftet bekendtskab med på det ene eller andet tidspunkt. ÅOP er nemlig et lovkrav for alle låneudbyder at fremvise også banklån skal have fremvist ÅOP. Så lån som billån, huslån osv, skal også have ÅOP fremvist. Men hvad er ÅOP helt præcist og hvad skal du være klar over når du kigger og benytter dig af ÅOP til at vurdere lån?

ÅOP er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent der er på et givent lån. ÅOP er en samling af alle økonomiske faktorer involveret i et lån og så omregnet til procent. ÅOP’en hos  Turbolån ligger på 749,79%. Så hvis du tager et lån hos Turbolån på 10.000 kr og du bruger det maksimale på 4 måneder til at betale lånet tilbage. Så kan man se en et lille problem opstår.

Men den smarte har nok lagt mærke til en lille bitte detalje. Som skrevet før står ÅOP  for årlige omkostninger i procent. Så kan man da ikke bruge det til lån under et år? Hvordan bliver ÅOP så regnet ud der? Og til dem der har lagt mærke til det, godt arbejde godt set. Det er nemlig fuldstændig rigtigt. Hvis du skal bruge ÅOP til lån med en kortere løbetid end 12 måneder som lånene hos Turbolån. Så skal du være klar over at ÅOP er upræcist. Det er ikke noget som er et stort problem, det er bare den lille fejl der er ved ÅOP. Så længe du har er klar over hvordan ÅOP fungerer og hvordan du skal benytte dig af den, er det ikke noget problem.

Kreditaftaleloven kan have lavet ændringer hos Turbolån. Få svaret her!

I starten af januar i 2017, skete der noget der så ud til at ændre den måde man optog lån hos Turbolån og alle andre låneudbydere der tilbød kviklån med fast løbetid.. Det var ikke være en ændring der ville være god for låntagere og låneudbydere der ønsker lån nemt hurtigt og billigt. Ændringen lød på at alle kviklån med fast løbetid ville pålægges en tvungen 48 timers betænkningstid. Dette var en ændring i kreditaftaleloven og dermed noget der ville påvirke Turbolån. Det var ikke kun noget låneudbydere frygtede ville ske, men også folk der benyttede sig meget af den gode service som Turbolån tilbyder. Det betød nemlig at lige meget hvor sikker man var på lånet, så skulle man vente i 48 timer. Derefter ville det ikke automatisk forsætte når de 48 timer var gået. Nej du skulle selv aktivt ind og opstarte.

Hvis du læser dette nu, kan du måske godt gætte dig til at der ikke er nogen af vores låneudbydere der har disse 48 timers betænkningstid. Det er ikke fordi at loven ikke blev til noget, for det gjorde den. Men der var et smuthul i loven, der gjorde at vores låneudbydere bare skulle ændre deres lån en smule for at undgå denne lov. Det var samtidig en ændring som var yderst positiv for låntagerne. Ændringen lød nemlig på at de skulle ændre deres lån til kreditlån uden fast løbetid. Med andre ord, mere magt til låntageren, da låntagerne nu selv kan vælge hvor længe de vil bruge på at betale lånet tilbage. Nogle af vores låneudbydere giver dig i realiteten mulighed for at få så lang tid som du ønsker til at betale lånet tilbage. Så længe du betaler renterne hver måned kan du gå 20 år med lånet.

Lån trods RKI hos Turbolån?

Et lån giver frihed til mange ting. Ting som man normalt ikke vil kunne have mulighed for hvis ikke det var for lånet. Grunden til dette er jo at det er ligesom at give dig en opsparing på forhånd, som du så betaler tilbage på. Så i stedet for at spare op i et år, og så købe det man gerne vil have. Så gør man det, den anden vej rundt. Det giver mulighed for at bruge produktet imens man i teorien stadig sparer op til det, bare modsat, ved at afdrage.

Derfor er lån hos Turbolån og mange andre låneudbydere også en meget populær ting at benytte sig af. Der er rigtig mange der prøver at søge lån efter lån, men konstant bliver afvist. Grunden til dette kan være mange, men den mest normale grund er da de er registreret i RKI. Problemet her er at der ikke er nogen af vores låneudbydere der tilbyder lån trods RKI, ej heller Turbolån. Du vil opdage at alle vores låneudbydere har en striks nultolerance overfor lån trods RKI, det gør de ikke. Grunden til at de er så skrappe med lige netop dette, er fordi det en af deres eneste måneder at øge sikkerheden i deres lån for dem selv.

Da de ikke benytter sig af sikkerhed i lånet, og kravene for at optage et lån hos Turbolån og vores andre låneudbydere er minimale. Så er det krav om at man ikke tidligere må have været en person der er dårlig til at betale sine lån, en af de eneste sikkerhedsmekanismer de benytter sig af. Og af den grund, er det også en sikkerhed de ikke bryder.

Vi hos lånpengenu fraråder samtidig folk der er registreret i RKI mod lån trods RKI. De låneudbydere der tilbyder har utrolig høje rente gebyrer.

Mobillån er populært hos Turbolån

Når det kommer til hvor og hvornår du ønsker at optage et lån. Der kan der være stor forskel på hvordan du bærer dig ad med at ansøge om lånet. Hvis du sidder i hjemmet for eksempel, selv her kan der være forskel på hvordan du optager lånet. En af de metoder der har set en markant stigning, har været mobillån. Mobillån hos Turbolån er en af de mest brugte måder at optage et lån på. I takt med at mobil industrien har forbedret deres mobiler, til at man i dag kan næsten alt på sin mobil. Så har Ferratum fokuseret på at gøre deres hjemmeside så mobilvenlig som mulig. Sørge for at det er nemt og overskueligt at optage et lån over mobilens lille skærm. Men det vigtigste har været mobil industriens indvirken.

Mobil industrien har i de seneste 5 år haft markant vækst og innovation i produktionen af mobiler. Mobiler er nu gået fra at være et redskab man brugte til at ringe og skrive til folk, til nu at være en platform der bliver brugt til alt. Det er en entertainment platform, til at se videoer, film, tjekke instagram, facebook og meget mere. I takt med at mobiler blev mere og mere avanceret, blev mobilerne også noget der blev brugt mere og mere i løbet af dagen. Prøv selv at gå 2 timer uden at være på din mobil overhovedet når du er væk fra hjemmet og computeren. Var spørgsmålet blevet stillet for 5 år siden, havde svaret været at det var intet problem og det skete tit. I dag er det næsten unaturligt at gå i 2 timer uden at kigge på sin mobil bare en gang.

Smslån var datidens mobillån hos Turbolån

Inden mobilerne var i stand til at gå på nettet, var der et andet alternativ til at optage lån på farten. Det var smslån. Smslån gav muligheden at optage et lån over sms. Det var med til at sikre at man ikke var afhængig af at være ved en computer.

Måden smslån fungerede på var at man sendte en sms til den låneudbyder man ønskede at optage et lån hos. I smsen skulle der så være ønskede lånebeløb, løbetid for lånet og informationer omkring dig. Det var og er stadig i dag følgende. Navn, adresse, konto og reg nr, CPR nummer og E-mail. Du ville så efter en halv times tid modtage et svar over både mail og som sms. Hvis Turbolån havde godkendt dine låneansøgning ville du bare skulle acceptere lånetilbuddet. Derefter ville der gå op til et par dage før at pengene landede på din konto og du var klar til at nyde godt at det lån du have modtaget.

Så selve processen var stort set den samme, udover at det skete over sms. Så hvorfor blev det fjernet og gjort til noget der hører historien til? Svaret er at der var visse små problemer med smslån som gjorde at da mobillån blev en mulighed, at de så det som en fejlfri erstatning til smslån. Problemet med smslån var nemlig at man som låntager ikke havde mulighed for at have krav og betingelserne ved siden af sig når man sendte sin ansøgning. Så man var nød til at huske lånebeløb, løbetid, renter og gebyrer i hovedet. Det medførte en række problemer med kunder der følte sig snydt, efter de havde fået lånet.

Lån med NemID er et krav hos Turbolån

Turbolån gør som så mange andre låneudbyder, tilknyttet NemID til deres lån. Det har du gjort hovedsageligt for at øge person sikkerheden på deres lån. NemID digital signatur sikrer at den der ansøger om lånet er den han eller hun udgiver sig for at være. På den måde er det fysisk umuligt at lave identitetstyveri og optage et lån i en andens navn. For at kunne gøre det, nu hvor Turbolån har NemID digital signatur, kræver det at du kender koden, brugernavn og har nøglekort for at kunne ansøge om lånet. Det er ting der er nær umulige at stjæle og få kendskab til med mindre man får det hele fortalt. Derfor har lån med NemID gjort lån hos Turbolån mere sikker end nogensinde. Det gør også at flere mennesker er interesseret i at optage et lån, hvor de før ikke havde lyst.

NemID gør det muligt for låneudbyderne at mindske hvor lang tid  låne processen tager. Kredit undersøgelsen af dig kan nemlig nu blive gjort helt automatisk af Turbolån og de kan derfor give dig svar allerede indenfor 1 time. Når du så er blevet godkendt at du kan optage lånet hos Turbolån  vil pengene blive overført til din Nem konto. Din Nem konto er som regel den samme konto som din løn konto, for at gøre det så nemt som muligt. NemID som helhed, og har gjort låneprocessen for lån er blevet hurtigere og i det hele taget meget mere effektivt. Derfor er NemID kommet for at blive på kviklån markedet. Du skal derfor sikre dig at du har kendskab til dit NemID brugernavn og kode. Samt have flere nøglekort til rådighed.

Få hjælp til budgetlægning inden Turbolån

Når du skal optage et lån hos Turbolån er det vigtigt at du ved om du kan betale lånet tilbage indefor løbetiden. Samtidig er det vigtigt at sørge for at du har indkomsten til at kunne håndtere de månedlige afdrag der skal betales. For at sikre sig dette er budgetlægning en essentiel del af det at holde styr på økonomien. Hvis du ikke allerede benytter dig af budgetlægning til at skabe dig et overblik over hvad du har af udgifter og månedligt rådighedsbeløb hver måned, så begynd nu. Der er få nemme trin du skal følge for at lave et basis budget, og det noget hvor alle kan følge med. Det er med til at sørge for at du i fremtiden har styr på din økonomi så du kan leve derefter.

Det første der skal være når du skal lægge et budget er de faste udgifter. De faste udgifter består af følgende. Internet, mobil, afdrag på huslån eller husleje, el, vand og varme. Derefter kommer der de øvrige faste som på mange måder ligner de faste udgifter. Forskellen her er at det er nogle ting du godt kan leve uden. Nice to have, not need to have. Det er ting som fjernsyns boks, HBO, spotify, Netflix, bil osv.

Til sidst kommer den post der er sværest at holde, men hvor der er flest penge at spare hvis man lærer at følge den, madposten. Grunden til at dette er besværligt er hovedsageligt for det er noget man køber løbende. Derfor er en god ting at gøre, at lægge et ugentligt budget for at dele det op i bidder. Sørg for at du holder dig inde for det beløb du har lagt til side om ugen. Det kan du gøre ved at købe stort ind til hele ugen, jagte rabatter.

Opsummering af lån hos Turbolån

De fordybende forklaringer og informationer er noget der er rart at få, så man kan få en gennemgående ide om hvem Turbolån er, hvad de står for og hvad de tilbyder. Men det kan også hurtigt gå hen og blive sådan at man mister overblikket over helheden.

Derfor har vi her en kort bullet point opsamling af hvad Turbolån tilbyder.

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Hurtig og nem ansøgningsproces. Tager ikke mere end 2 minutter at udfylde ansøgningen.
 • Turbolån giver dig svar på din låneansøgningen efter ca 10 minutter efter ansøgningen er sendt.
 • Alle Zaplo lånemuligheder er uden sikkerhed.
 • Turbolån  udbetaler lånet lyn hurtigt. Allerede samme dag som ansøgningen er sendt afsted, eller dagen efter.
 • Turbolån benytter sig af NemID digital signatur for øget sikkerhed af lånet og låntageren.

Turbolån  er med andre ord en af de låneudbydere der er en af de bedste på markedet. De har en fast debitorrente, og en hurtig levering af selve lånet. Det betyder for dig som låntager, at du kan føle dig helt rolig, hvis du optager et lån hos dem. Du er i gode hænder hos Turbolån , da de har mange års erfaring med det at give kviklån til den danske befolkning. Om det så er til betaling af regninger, eller tilskud til familieferien i alle har ventet på. Så er Turbolån  klar til at give dig et lån, så længe du opfylder deres krav og betingelser.