Hjem » Låneudbydere » Santander – Lån uden sikkerhed

Santander – Lån uden sikkerhed

Santander

Et nyt køkken, en rejse med familien eller lidt ekstra til hverdagens udgifter. Mere end hver sjette dansker overvejer at optage et forbrugslån, viser en ny analyse fra M3 Research. I begyndelsen af 2014 kom Santander, en af verdens største banker, ind på det danske marked for forbrugslån og tilbyder de danske forbrugere mulighed for at låne op til 350.000 kroner til en rente fra 6,1 %.

“Nem, hurtig og sikker ansøgning om lån på nettet” er Santanders motto. Santander ønsker nemlig at give danskerne et nemt og seriøst alternativ til deres daglige bank, forklarer Bo Jakobsen, der er adm. direktør for Santander i Danmark:

”Vi tilbyder et lån, der kan matche markedet, og en ansøgningsproces, som foregår rent digitalt på nettet. Det gør det nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og man kan identificere sig og underskrive med NemID, så man slipper for bøvlet med at skulle printe, underskrive eller indsende lånansøgningen,” siger han og fortsætter: ”Santander er den største bank i Eurozonen, blandt de største banker i verden og servicerer over 103 mio. kunder i mere end 40 lande. Det giver de danske forbrugere tryghed for en ordentlig, sikker og seriøs bankforretning. Også når det gælder forbrugslån.”

Santander låner danskere penge til dagligdagen. Blandt de danskere, som overvejer et forbrugslån, svarer tre ud af ti, at de vil bruge pengene på dagligdagsbehov. ”Det er vidt forskelligt, hvad danskerne gerne vil låne penge til – og vi blander os ikke i, hvad pengene skal bruges til. Vi giver blot forbrugerne mulighed for at låne lidt ekstra til hverdagen,” slutter Bo Jakobsen.

Lån hos Santander her!

Santander – Lån uden sikkerhed

Krav til dit Santander Lån
Før du kan optage dit Santander Lån, er der dog enkelte krav du skal opfylde. Det er absolut ikke krav, der adskiller sig fra andre bankers krav, tværtimod er de meget lig dem, man ser andre steder. For at få et lån hos Santander skal du være over 18 år, du må ikke være registreret i RKI, ikke være i restance hos Santander og i øvrigt have en indtægt på min. 18.000 kr. før skat pr. måned som enlig ansøger eller en samlet indtægt på min. 35.500 kr. før skat pr. måned, hvis I søger som par. Santander tilbyder som nævnt et lån, der kan matche markedet, og en ansøgningsproces, som foregår rent digitalt på nettet. Det gør det nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og man kan identificere sig og underskrive med NemID, så man slipper for bøvlet med at skulle printe, underskrive eller indsende lånansøgningen.

Lav en online låneansøgning hos Santander nu!

Lån fra 10.000 til 350.000 med Santander Lån
Her kan du få de væsentligste fakta om Santanders Privatlån. Forbrugere kan låne mellem 10.000 og 350.000 kroner. Den pålydende rente er på 5,95-15,95 %, og debitorrenten er på 6,11-17,17 %. Der er et oprettelsesgebyr på 3 pct. af lånebeløbet, dog minimum 500 kroner. Der er et månedligt terminsgebyr på 25 kroner. Hvis man ikke benytter betalingsservice, er der desuden er månedligt gebyr på 25 kroner. Den angivne rentesats (5,95% / 6,1%) er deres laveste debitorrente for det pågældende lånebeløb. Den endelige tilbudte rente, såfremt du bliver godkendt til et lån, afhænger af deres individuelle kreditvurdering og vil fremgå af kreditaftalen. Ved lån på 40.000 kr. over 5 år med variabel debitorrente på 9,3% er ydelsen 880 kr. pr. md., og ÅOP før skat 12,1%. De samlede kreditomkostninger er 12.800 kr. Samlede tilbagebetalte beløb er 52.800 kr.