Hjem » Låneudbydere » D:E:R lån uden krav

D:E:R lån uden krav

Du kender helt sikkert firmaet D:E:R, der står bag D:E:R lån. I mange år har de lavet sjove tv-reklamer for deres lån, og før den tid var de udelukkende en elektronikforhandler. Nu tilbyder D:E:R udelukkende lån til privatpersoner nemt og hurtigt, men du kan stadig vælge at konvertere lånebeløbet til noget, du lige står og mangler. Mangler du fx en pc, et tv, en Bluray afspiller, en mobiltelefon eller nye hårde hvidevarer, kan du således købe det direkte sammen med lånet. Alle varer bliver leveret og installeret i dit hjem.

D:E:R lån uden krav

Der er to forskellige slags lån tilgængelige hos D:E:R, nemlig det attraktive Quicklån og det lavtforrentede LavrenteLån. Du skal selv vælge afbetalingsperioden, der kan være mellem 24 og 60 måneder. Som altid kan du søge om lån direkte via nettet. D:E:R lover dig at svare indenfor ikke mindre end 3 timer. Du behøver ikke engang at stille sikkerhed, men bemærk, at du ikke må være registreret i RKI som dårlig betaler. Deres kundeservice har åbent helt fra kl. 8 og indtil kl. 22 i alle hverdage og endda også i weekenden, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

D:E:R er i øvrigt en del af en stor velkendt koncern, der også omfatter L’EASY og Wupti, som du nok ligeledes kender fra reklamerne. Koncernen er repræsenteret i hele Skandinavien, og med så velkendt et brand er du sikker på en ordentlig behandling her. Vi kan også stå fuldt ud inde for denne kreditgiver!

Optag lån via D:E:R her!

Krav i forbindelse med optagelse af D:E:R Lån
D:E:R kræver, at låntagere som minimum er 20 år gamle for at kunne optage et lån hos dem. Som ovenfor nævnt må du ikke være registreret i Ribers Kreditinformation (der nu blot går under navnet RKI). Du kan optage lån helt uden at skulle stille sikkerhed, og du kan bruge låneprovenuet præcist, som du måtte have lyst til. Der er mulighed for at købe produkter direkte på D:E:R’s hjemmeside, der indeholder alt, hvad hjertet kan begære inden for hårde hvidevarer og elektronik.

Lån hos D:E:R via en online ansøgning her!

Lån fra 5.000 til 50.000 med D:E:R Lån
Mulighederne for at optage lån i D:E:R er særdeles gode, men det maksimale lånebeløb er dog “kun” kr. 50.000. Låneproceduren er omvendt meget enkelt på trods af, at det som nævnt ikke er nødvendigt at stille sikkerhed. Vi ser det som særdeles positivt, at D:E:R’s brand er så velkendt, og at de er en del af en stor koncern. Det betyder nemlig, at de vil beskytte dette brand, og det er din garanti for, at du ikke bliver udsat for dårlig behandling af den ene eller den anden art. Vi giver derfor D:E:R vores varmeste anbefalinger.

Der er på alle lånetyper et oprettelsesgebyr på kr. 595. Der reklameres med fast årlig debitorrente på fra 9,90% til 16,90% på LavrenteLånet og op til 26,08% på QuickLånet. Den årlige omkostningsprocent (ÅOP) på lån ligger derfor mellem 10,46% og 17,53% og henholdsvis ÅOP på 27,53%. Du kan finde samtlige oplysninger for de enkelte lånetyper på D:E:R’s hjemmeside. Som de selv siger: “Thank you, D:E:R”…